Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akta Hannibal Lecter


ikona
Davies182
aktafiles
Jakým nadějným směrem se hýbe pokračování Akt X? A co na to Muž s cigaretou?  

Víme víc! A může za to David Duchovny. Ufolog Fox Mulder byl nedávno čestným hostem (hádejte proč) poslední noční show Davida Lettermana, kde se naštěstí pro fanoušky horlivě rozkecal o chystané minisérii Akt X. A to mnohem obšírněji, než by se jinak pravděpodobně pozdávalo jak věčně usměvavému Chrisu Carterovi, tak i foxovským producentům. Řeč totiž záhy přišla nejen na zatím nepotvrzené návraty dalších kultovních postav, ale také na to, jakým směrem by se vlastně šest nových plánovaných epizod X-Files mohlo ubírat. Držíte se něčeho? Rozhodně doporučujeme: inspirace se údajně bude čerpat z konkurenční stáje NBC a jejich nadmíru depresivního Hannibala! Mads Mikkelsen právě spadnul ze židle.

Duchovny řekl Lettermanovi cosi ve smyslu, že se mu moc líbí určité záběry z temného seriálu o hladovém kanibalovi. A že by si v něčem podobném sám moc rád zahrál. "Nedokáži si představit, že bychom v naší minisérii chtěli být ještě temnější, takže potud fajn" poznamenal bývalý Hank z Californication. A jak se to dále má s oním comebackem oblíbených mysteriózních charakterů? Dle Davida je dost dobře možné, že se dočkáme vzkříšení nejen Muže s cigaretou, nýbrž i obrýleného šéfíka Waltera Skinnera. Se studiem prý navíc momentálně jednají i Robert Patrick a Annabeth Gish aka zvláštní agenti Doggett a Reyesová. "Všichni se už na natáčení ve Vancouveru moc těšíme. Dalších dvaadvacet epizod bychom sice nejspíš nezmákli, šest nových částí je však pro nás adekvátní televizní alternativou pro třetí celovečerák, a tahle idea nám všem zatraceně sedne," uzavřel Duchovny.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace