Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Preacher už má tvář


ikona
do_Od
kazatelkomikspreacher
Obsazení před kamerou už bychom měli. Kdo si nakonec zahraje kultovní comicsovou postavu?  

Ano, už se pomalu ale jistě můžeme začít těšit. Adaptace komiksového kazatele z Texasu se chystá pěkně dlouho. Poprvé se měla dostat na plátna někdy v roce 2002, ale kvůli obavám z naboženské kontroverze (aby ne, stačí si vzpomenout na humbuk okolo scény z kostela v Kingsmanovi) a příliš rozmáchlého rozpočtu z toho sešlo. Dnes je to naštěstí úplně jiná story. Seth Rogen a Evan Goldberg to celé dotlačili hodně daleko a pod záštitou AMC (Perníkový táta, Živí mrtví) se projektu patrně vede moc dobře. Jak moc dobře?

 

Velice. AMC se totiž podařilo ulovit do hlavní role poměrně známé jméno. Jako záporáka z adaptace závodního Need for Speed si ho asi pamatovat nebudete, taťka Tonyho Starka by vám už ale něco říkat mohl. Dominic Cooper toho za sebou rozhodně nemá málo a jeho poslední televizní štace, při které kouřil spousty doutníků, spal se spoustou žen a hlavou se mu mezitím honilo, jestli zní líp Ian Fleming nebo Fleming, Ian Fleming, byla tak dobrá, že mu tvůrci nejspíš nakonec kývli na všechno, co si přál (takže spousty doutníků a žen). Smlouva je prý oficiálně zatím na pilot, osobně tady ale čuchám další seriálovou pecku. Moc bych se nedivil, kdybychom ho v roli napůl kazatele, na čtvrt démona a na čtvrt anděla potkávali ještě za pár let. Lepší postavu by si každopádně ke své „definitivní roli“ už asi ani vybrat nemohl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace