Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostane Constantine druhou šanci?


ikona
Spooner
constantine
Tvůrci comicsového drsoně stále bojují o jeho druhou sezónu. Mají ale vůbec šanci? 

Se seriálovým zpracováním populárního Constantinea to v posledních měsících nevypadalo zrovna dobře. Očekávaná comicsovka totiž hned od začátku spíše zůstávala za očekáváním a místo temné a drsné podívané nabídla hlavně scenáristický mišmaš, jenž se u publika celkem po právu setkal se slušným nezájmem. Stanice NBC tak seriál kvůli nízké sledovanosti zkrouhla na pouhých třináct dílů a vypadalo to, že na druhou řadu můžeme definitivně zapomenout. Jenže seriál si přeci jen získal slušnou základnu fanoušků, a tak došlo na dlouhé vyjednávání tvůrců s hlavouny stanice. A jejich snaha nejspíš začíná přinášet ovoce.

Vypadá to totiž, že Constantine se své druhé seriálové štace nedočká na diskutované kabelovce Syfy, která tyto spekulace sama zamítla, ale zase na NBC. Myslí si to alespoň hlavní tvůrce seriálu Daniel Cerone. Ten potvrdil, že jednání s hlavouny studia bylo až nečekaně úspěšné a zaujal je příběhový nástřel pro případnou další sérii. Druhá sezóna je proto i přes nedávné fámy o zrušení seriálu stále ve hře. A naopak k ní má dle Ceroneho nakročeno víc, než kdy dřív. NBC se ovšem k celé záležitosti nevyjádřila a oficiální obnovení se zřejmě ještě pár týdnů nedočkáme. Pokud se však nejedná jen o Ceroneho plané naděje, nejspíš se adaptace temného Hellblazera dočkáme i tento podzim. Otázkou zůstává, jestli bude někoho z nás ještě vůbec zajímat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace