Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak jsem poznal občanskou válku


ikona
Spooner
himym
Hvězda oblíbeného sitcomu chystá ambiciózní seriálovou štaci. 

Od smutného závěru populárního sitcomu Jak jsem poznal vaši matku uplynul už rok a cesty oblíbené partičky se definitivně rozešly. Jason Segel pokouší nadále štěstí ve sprostých komediích, Neil Patrick Harris se nás pokusil vyděsit ve Zmizelé či American Horror Story a Cobie Smulders zakotvila vedle samotných Avengers. Jen Josh Radnor aka Ted Mosby se v uplynulém roce spíše flákal a nejspíš pracoval na svých dalších milých malých filmech. I on se však nyní dočká nové televizní štace, která by mohla dopadnout celkem zajímavě.

Zahraje si totiž v dramatické minisérii Mercy Street, jež nás zavede do dob americké občanské války. Zde budeme sledovat osudy dvou sestřiček, jež stojí na opačné straně barikády, sever podporující Mary a jihu věrnou Emmu. Právě bývalý hotel Emminých zámožných rodičů je během války zabrán vojskem ze severu a proměněn v místní nemocnici, kde spolu obě hrdinky musí spolupracovat. A mezi nimi bude lítat právě i fešný chirurg s tváří Teda Mosbyho. Zní to všelijak a může z toho vzniknout jak slušné historické drama, tak kýčovitá červená knihovna. Kabelovka PBS, jež se doteď věnovala hlavně komediální tvorbě, ovšem své novince velmi věří a nebojí se ji obsadit známými jmény. Před kamerou tak kromě Radnora uvidíme i Mary Elizabeth Winstead ze Scotta Pilgrima proti zbytku světa nebo mladou sympaťačku AnnuSophii Robb. Za kamerou se pak coby producent mihne i samotný Ridley Scott či tvůrce oceňované Dobré manželky, David W. Zucker. Karty jsou zkrátka rozdány slušně a Radnor už ve svých režijních počinech předvedl, že ani o něco vážnější role mu nedělají problém. Snad tedy o sobě opět pořádně vědět. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace