Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Parks and Recreation: Recenze

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Nádherná recenze, na výborný seriál. Skvělá práce, a podepisuji každé slovo.
24439
Nádherná recenze, na výborný seriál. Skvělá práce, a podepisuji každé slovo.
0 0
reagovat

The Office/Parks and Recreation

Díky za recenzi. Osobně to vnímám tak, že The Office prozkoumává a odhaluje absurditu soukromého sektoru a Parks and Recreation zase toho sektoru veřejného (státního). Zatímco u Office kvalita v posledních sériích stagnovala, Parks jdou trvale nahoru (stačí přežít krátkou první řadu, kde se tvůrci ještě stále hledali a je vymalováno), poslední sedmá série je už vlastně jen takovým vážně dlouhým rozloučením se všemi postavami a skvělým prostředím (a samotné finále s prostřihy do budoucnosti považuji za jeden z nejlépe vytvořených konců, co jsem u komediálních seriálů vůbec viděl). Jinak s tím, že tvůrci vytvořili vlastní galerii záporáků jednozančně souhlasím a dodávám, že rovněž vytvořili nejlepší vedlejší postavu na světě....

Jean-Ralphio Saperstein FTW!
15731
Díky za recenzi. Osobně to vnímám tak, že The Office prozkoumává a odhaluje absurditu soukromého sektoru a Parks and Recreation zase toho sektoru veřejného (státního). Zatímco u Office kvalita v posledních sériích stagnovala, Parks jdou trvale nahoru (stačí přežít krátkou první řadu, kde se tvůrci ještě stále hledali a je vymalováno), poslední sedmá série je už vlastně jen takovým vážně dlouhým rozloučením se všemi postavami a skvělým prostředím (a samotné finále s prostřihy do budoucnosti považuji za jeden z nejlépe vytvořených konců, co jsem u komediálních seriálů vůbec viděl). Jinak s tím, že tvůrci vytvořili vlastní galerii záporáků jednozančně souhlasím a dodávám, že rovněž vytvořili nejlepší vedlejší postavu na světě.... Jean-Ralphio Saperstein FTW!
The Office/Parks and Recreation
0 0
reagovat
Děláte mi radost :) :+
15730
Děláte mi radost *:)* *:+*
0 0
reagovat
Pravděpodobně nejvíc feel good seriál ever. Jakmile se pustíte jeden díl (od druhý sezony dál), nejde přestat. Hrozně sympatický postavy, který si do jedný zamilujete.

Škoda, že na můj vkus už poslední sezona až moc tlačila na sentimentální notu na úkor humoru. Anebo jsem možná jenom nebyl naladěnej na stejný vlně.
15729
Pravděpodobně nejvíc feel good seriál ever. Jakmile se pustíte jeden díl (od druhý sezony dál), nejde přestat. Hrozně sympatický postavy, který si do jedný zamilujete. Škoda, že na můj vkus už poslední sezona až moc tlačila na sentimentální notu na úkor humoru. Anebo jsem možná jenom nebyl naladěnej na stejný vlně.
0 0
reagovat
Stejně jako Karel tomu budu muset dát druhou šanci.
15728
Stejně jako Karel tomu budu muset dát druhou šanci.
0 0
reagovat
:+
15727
*:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se