Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Breaking Bad vs. Mekáč


ikona
Davies182
amcbreaking
Máte hlad? Fast food Los Pollos Hermanos z Walterova světa se za mořem nejspíš dočká realizace!  

Je čtvrteční ráno před svátkem, a vy vážně vidíte dobře. Svět se nezbláznil, svět jen miluje seriálové Breaking Bad. A i my si o něm na TVZone každou chvíli milerádi napíšeme další šílenou novinku – dnes k obrovské radosti všech jedlíků a zároveň milovníků dobrého masa. O co se tedy jedná tentokrát? Snad právě sedíte. Vypadá to totiž, že se fiktivní řetězec fast-foodových restaurací, tajný perníkový distributor Los Pollos Hermanos, zhmotní v rozpálených ulicích Albuquerque! Bláznivá idea se zrodila v nadšené mozkovně jednoho z fanoušků seriálu, který má pravděpodobně tolik peněz na účtě, že neví co s nimi. Předáme ale raději slovo přímo tvůrci oceňované show, Vinci Gilliganovi. Ten se k úsměvné kauze bleskově vyjádřil na internetu.

"Věřte tomu nebo ne, ono se o tom fakt začalo mluvit: Los Pollos Hermanos by se mohlo doopravdy stát reálnou restaurací. Zdůrazňuji, že to ovšem není nápad z mé hlavy. Nedávno mě kontaktovali určití lidé ze Sony, kterým se tenhle nápad zalíbil poté, co jim jej přednesl jeden z obchodněji založených fanoušků Breaking Bad. Prý že by do toho pán se zájmem moc rád šel. Fíha. Za sebe říkám, že by mi něco podobného udělalo strašnou radost!" Tak určitě, Vinci. Dokážeš si ale představit, kolik by se tu za den před kasou vystřídalo policistů? Plešatých agentů z protidrogového? Členů mexických kartelů se samopaly pod koženou bundou? Pokud se tento epicky nebezpečný podnik nakonec opravdu stane realitou, odváží se do něj vůbec potenciální zákazníci vkročit? Možná kdyby se hned u vchodu rozdávaly modré tabletky...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace