Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruce Lee rychle a zběsile


ikona
Spooner
bruce lee
Talentovaný režisér si bere na paškál asijskou legendu. 

Od smrti asijské mlátičky Bruce Lee uplynulo již přes čtyřicet let, I po tolika letech však legenda bojového žánru stále získává pozornost nejen věrných fanoušků, ale sem tam také filmových tvůrců. Tím nejčerstvějším je další asijský šikula, Justin Lin. Talentovaný režisér série Rychle a zběsile se kromě chystání placu třetího Star Treku čím dál častěji vrací i do televize, kde nedávno pro HBO natočil první epizody druhé řady kriminálky True Detective. A v bedně se mu evidentně zalíbilo, neboť v ní právě rozjíždí svůj další projekt, v němž má posmrtné prsty právě i Bruce Lee.

Chystá proto kriminální novinku Warrior. Ta bude vyprávět příběh nadaného, ale životem už tak trochu zkaženého zápasníka, jenž netouží po ničem jiném, než po pomstě. Pak se ale něco změní a jeho chuť po vendetě je oslabena. Říkáte si, co má s tímto na první pohled nepříliš originálním seriálem společného Bruce Lee? Jedná se totiž o jeho srdeční projekt a vlastní námět, jenž se snažil protlačit těsně před svojí smrtí. Až nyní se jeho dítko vrací zpátky k životu. Lin okolo seriálu krouží už pár let. Až nyní se mu ho ovšem podařilo protlačit do produkce na stanici AMC. A ta si většinou špatné kousky nevybírá. Lin se pak samozřejmě kromě produkce ujme i režie pilotu. Alespoň první epizoda by nám tak možná mohla nabídnout svižnou a akční podívanou. Na druhou stranu ale bůhví, kolik ve výsledku z mistrova původního nápadu vlastně zbude. Snad si tedy jeho fandové přijdou na své.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace