Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Policie Modrava: 1. sezóna

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek

Memphis

Malinko ;) Prostě mě to nedalo. A když už mě někdo přechytračil, tak jsem se musel dovzdělat.
S Midsomerem máš pravdu, ale jak je vidět divákům Modrava stačí.
16501
Malinko *;)* Prostě mě to nedalo. A když už mě někdo přechytračil, tak jsem se musel dovzdělat. S Midsomerem máš pravdu, ale jak je vidět divákům Modrava stačí.
Memphis
0 0
reagovat

Axis

Dlouhý letní večer? :D

Jinak jsem rád, že se tu zmiňuje Midsomer, kterej mě i ve svý 18. sezoně dokáže po nedělním obědě přikovat k televizi. Přitom všechny díly jedou podle víceméně stejnýho mustru. Proč je tak těžký něco podobnýho vyrobit i u nás?
16500
Dlouhý letní večer? *:D* Jinak jsem rád, že se tu zmiňuje Midsomer, kterej mě i ve svý 18. sezoně dokáže po nedělním obědě přikovat k televizi. Přitom všechny díly jedou podle víceméně stejnýho mustru. Proč je tak těžký něco podobnýho vyrobit i u nás?
Axis
0 0
reagovat
Nu dobrá pak těch cca 300 vražd nevypadá zase tak špatně - 32 vražd na milion obyvatel. Podobně velký region Oxfordshire má 10 vražd na milion obyvatel. Takže zase tak supr region, v kterým by chtěl žít každý, to nebude.

A jak tak čtu dle statistik je na tom Jessica Flatcherová mnohem hůř. V jejím rodném městě Cabot Cove jeden rok řešila pět vražd, což při populaci 3500 lidí dává 1490 vražd na milion obyvatel.
16499
Nu dobrá pak těch cca 300 vražd nevypadá zase tak špatně - 32 vražd na milion obyvatel. Podobně velký region Oxfordshire má 10 vražd na milion obyvatel. Takže zase tak supr region, v kterým by chtěl žít každý, to nebude. A jak tak [link="http://www.bbc.com/news/magazine-20910859"]čtu[/link] dle statistik je na tom Jessica Flatcherová mnohem hůř. V jejím rodném městě Cabot Cove jeden rok řešila pět vražd, což při populaci 3500 lidí dává 1490 vražd na milion obyvatel.
0 0
reagovat

Alangor

16498
[link="https://en.wikipedia.org/wiki/Midsomer_Murders#List_of_villages_in_Midsomer"]Yep.[/link] *:D*
Alangor
0 0
reagovat
mno s midsomerem bych to rozhodně nesrovnával páč oni si lidi moc neuvědomujou, že ten Midsomer neni jen ta jedna vesnice, ale spíš něco jako okres čili celek několika vesnic ( městeček ) :+.
16488
mno s midsomerem bych to rozhodně nesrovnával páč oni si lidi moc neuvědomujou, že ten Midsomer neni jen ta jedna vesnice, ale spíš něco jako okres čili celek několika vesnic ( městeček ) *:+*.
0 0
reagovat
Stejně jako u Midsomeru a podobných seriálů mě zajímalo jak to, že se taková vesnice/městečko nevyvraždí nakonec samo a nezůstanou tam jen policajti, místní drbny farář a nakonec i pár sprostých podezřelých, kterým zatím jen teče do bot.
Už jen ta cedule na vjezdu do města ve stylu Sin City by stála za to: "Vítejte v Modravě, v místě kde se dobře (ne)žije."
16486
Stejně jako u Midsomeru a podobných seriálů mě zajímalo jak to, že se taková vesnice/městečko nevyvraždí nakonec samo a nezůstanou tam jen policajti, místní drbny farář a nakonec i pár sprostých podezřelých, kterým zatím jen teče do bot. Už jen ta cedule na vjezdu do města ve stylu Sin City by stála za to: "Vítejte v Modravě, v místě kde se dobře (ne)žije."
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se