Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dobrá manželka: 6. řada

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek

do_Od

Tak když už se ptáš a Tony to nakousl, tak by nebylo špatné občas šáhnout mimo mainstream na Britské ostrovy .. krimi perel je tam nepočítaně, ne jenom Luther :) Namátkou Line of Duty a peckovní Whitechapel, který by si tady tu recenzi jednoznačně zasloužil. Na první řady se nechytá ani Luther s Ripper Street dohromady. ;)
16639
Tak když už se ptáš a Tony to nakousl, tak by nebylo špatné občas šáhnout mimo mainstream na Britské ostrovy .. krimi perel je tam nepočítaně, ne jenom Luther *:)* Namátkou Line of Duty a peckovní Whitechapel, který by si tady tu recenzi jednoznačně zasloužil. Na první řady se nechytá ani Luther s Ripper Street dohromady. *;)*
do_Od
0 0
reagovat
Ted: to se hold každému nepoštěstí :))

Axis: Hmm, takovej Twin Peaks tu ještě nemáme, což. ;)

mkubalikova: Právě proto, že je ta pátá už za rohem, spíš počítej s úvodem do té a potom její kompletní recenzí. Ke čtvrté se už (raději) vracet nebudem :D

Tony: Shameless, no, když já nevím.. (to říkám pokaždé, když se mi do něčeho příliš nechce :D a většinou si pak taky nadávám, jakej jsem vůl, že jsem se na to nepodíval dřív..) - uvidíme :)
16621
Ted: to se hold každému nepoštěstí *:))* Axis: Hmm, takovej Twin Peaks tu ještě nemáme, což. *;)* mkubalikova: Právě proto, že je ta pátá už za rohem, spíš počítej s úvodem do té a potom její kompletní recenzí. Ke čtvrté se už (raději) vracet nebudem *:D* Tony: Shameless, no, když já nevím.. (to říkám pokaždé, když se mi do něčeho příliš nechce *:D* a většinou si pak taky nadávám, jakej jsem vůl, že jsem se na to nepodíval dřív..) - uvidíme *:)*
0 0
reagovat
To Tony: Shameless (US verze) se rok od roku zlepšují. Jeden z mála seriálů, který dokáže konzistentně balancovat na hraně dramatu a hodně černé komedie. Povinnost!

A ohledně Good Wife. Poslední sezóna mi přišla hodně slabá. Předchozí byly mnohem lepší a asi by už mohl seriál pomalu končit. Je to slušné, ale to nejlepší už asi máme za sebou.
Od smrti Willa to šlo celé tak nějak divně stranou. Založení vlastní firmy / soupeření / znovuspojení jsou už typické scénáristické berličky, které si mohli odpustit. Tvůrci se snažili oživit dějové schéma politickou kampaní, ale to hlavní postavu jenom odsunulo na vedlejší kolej mimo právnické případy. Povolební rozuzlení (stejně jako vyřešení Caryho případu) jde označit hezky jako deus ex machina a nehezky jako vycucané z prstu. A do toho ještě nenávist mezi herečkami, kde nebyly Julianna a Archie schopné odehrát společně ani rozlučkovou scénu.
16616
To Tony: Shameless (US verze) se rok od roku zlepšují. Jeden z mála seriálů, který dokáže konzistentně balancovat na hraně dramatu a hodně černé komedie. Povinnost! A ohledně Good Wife. Poslední sezóna mi přišla hodně slabá. Předchozí byly mnohem lepší a asi by už mohl seriál pomalu končit. Je to slušné, ale to nejlepší už asi máme za sebou. [spoiler]Od smrti Willa to šlo celé tak nějak divně stranou. Založení vlastní firmy / soupeření / znovuspojení jsou už typické scénáristické berličky, které si mohli odpustit. Tvůrci se snažili oživit dějové schéma politickou kampaní, ale to hlavní postavu jenom odsunulo na vedlejší kolej mimo právnické případy. Povolební rozuzlení (stejně jako vyřešení Caryho případu) jde označit hezky jako deus ex machina a nehezky jako vycucané z prstu. A do toho ještě nenávist mezi herečkami, kde nebyly Julianna a Archie schopné odehrát společně ani rozlučkovou scénu.[/spoiler]
0 0
reagovat

do_Od

To jsi si solidně naběhl...co třeba znovu rozjet KULT!
16614
To jsi si solidně naběhl...co třeba znovu rozjet KULT!
do_Od
0 0
reagovat

do_Od

Najlepsi flash titulek, co sem za posledni tyden videl :D:+
16613
Najlepsi flash titulek, co sem za posledni tyden videl *:D**:+*
do_Od
0 0
reagovat

Suits

Když už jsme u právníků, nenapíše někdo recenzi na čtvrtou řadu Suits? Podle mě se povedla a pátá je za rohem. :)
16611
Když už jsme u právníků, nenapíše někdo recenzi na čtvrtou řadu Suits? Podle mě se povedla a pátá je za rohem. *:)*
Suits
0 0
reagovat
Shameless!!!! :+
Z trochu letitejsihl pak The Big C hlavne kvuli naprosto famózním hereckým výkonům Laury Linney a Olivera Platta. Pak bych si ještě prosil The Good cop seriál s nejlepším vývojem postav, co jsem kdy viděl a který bohužel zrušili kvůli aktuálním událostem. Exceluje tam Lutheruv sidekick.
16600
Shameless!!!! *:+* Z trochu letitejsihl pak The Big C hlavne kvuli naprosto famózním hereckým výkonům Laury Linney a Olivera Platta. Pak bych si ještě prosil The Good cop seriál s nejlepším vývojem postav, co jsem kdy viděl a který bohužel zrušili kvůli aktuálním událostem. Exceluje tam Lutheruv sidekick.
0 0
reagovat

Sigi

Není zač. Nějaké návrhy na další seriál, co tu ještě nemáme?
16597
Není zač. Nějaké návrhy na další seriál, co tu ještě nemáme?
Sigi
0 0
reagovat
Najednou je mi hrozně smutno, že už to mám za sebou. Zároveň se teď nemůžu rozhodnout, jestli jít a nakoukat něco dalšího nebo si konečně dát ten Lost maraton. ?) Samozřejmě bokem asi toho milionu věcí, které mám na práci.
16596
Najednou je mi hrozně smutno, že už to mám za sebou. Zároveň se teď nemůžu rozhodnout, jestli jít a nakoukat něco dalšího nebo si konečně dát ten Lost maraton. *?)* Samozřejmě bokem asi toho milionu věcí, které mám na práci.
0 0
reagovat
Super recenze .. díky za ni ;)
16595
Super recenze .. díky za ni *;)*
0 0
reagovat
:+
16593
*:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se