Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kravaťáci: Úvod 5. řady

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Já bych zase řekl, že je to zoufalejší, jak minulá řada na začátku :D Mike definitivně nejotravnější hlavní postava. Bože dej, ať se inspirují u Good Wife, if you know what i mean 8)

Harveyho psychika je jedna z nejtrapnějších berliček...
17124
Já bych zase řekl, že je to zoufalejší, jak minulá řada na začátku *:D* Mike definitivně nejotravnější hlavní postava. Bože dej, ať se inspirují u Good Wife, if you know what i mean *8)* Harveyho psychika je jedna z nejtrapnějších berliček...
0 0
reagovat

po pěti dílech

jsem vlastně celkem nadšený, protože se to od první epizody neskutečně zvedlo a celé to má opět zase šťávu. zapomeňte na strašlivou čtvrtou řadu a úvod této, tvůrci šli nejspíš vážně do sebe a konečně se dostáváme s postavami někam dál a že už bylo zatraceně na čase :+
17123
jsem vlastně celkem nadšený, protože se to od první epizody neskutečně zvedlo a celé to má opět zase šťávu. zapomeňte na strašlivou čtvrtou řadu a úvod této, tvůrci šli nejspíš vážně do sebe a konečně se dostáváme s postavami někam dál a že už bylo zatraceně na čase *:+*
po pěti dílech
0 0
reagovat

S05E02

Mnohem lepší. Ten první díl byl vlastně dost zbytečnou vysvětlovačkou konce minulé řady, kdyby se na to vykašlali a začali rovnou s tímhle, bylo by to - mnohem lepší. Stanovil se záporák, Mike dostal zase nějakou práci (ačkoliv už mi to jeho dobráctví taky začíná lízt krkem), Rachel byla pěkná, Jessica opět jednou ukázala, kdo to má všechno pod palcem (ačkoliv jí do té pozice tláčí spíš blbost všech ostatních, než-li její vlastní čínění) a Harvey opět jako jedinej maká, zatímco Louis to klasicky všechno nabourává.

Jedinej problém mám vlastně s tou Donnou, protože mi už teď je jasné, že dřív nebo později bude zpátky na svém starém místě, čím se celá její zápletka stává už teď zbytečnou.

Ve výsledku z toho už je prostě a jednoduše seriál pro vytrvalé skalní fanoušky a nedokážu si představit, že by stálo za to, aby s ním začínal ještě někdo nový. Venku jsou mnohem lepší věci. ?)
16911
Mnohem lepší. Ten první díl byl vlastně dost zbytečnou vysvětlovačkou konce minulé řady, kdyby se na to vykašlali a začali rovnou s tímhle, bylo by to - mnohem lepší. Stanovil se záporák, Mike dostal zase nějakou práci (ačkoliv už mi to jeho dobráctví taky začíná lízt krkem), Rachel byla pěkná, Jessica opět jednou ukázala, kdo to má všechno pod palcem (ačkoliv jí do té pozice tláčí spíš blbost všech ostatních, než-li její vlastní čínění) a Harvey opět jako jedinej maká, zatímco Louis to klasicky všechno nabourává. Jedinej problém mám vlastně s tou Donnou, protože mi už teď je jasné, že dřív nebo později bude zpátky na svém starém místě, čím se celá její zápletka stává už teď zbytečnou. Ve výsledku z toho už je prostě a jednoduše seriál pro vytrvalé skalní fanoušky a nedokážu si představit, že by stálo za to, aby s ním začínal ještě někdo nový. Venku jsou mnohem lepší věci. *?)*
S05E02
0 0
reagovat
Nejsem si uplně jist, jestli by někoho hyperealistické právnické drama bavilo, v tom není zakopaný pes. Navíc vysoká právničina fakt není o tom, že by hvězdní právníci procházeli stovky stránek denně, na to mají lidí, resp. týmy lidí. Což od Suits zas tak daleko není.
Realita my ass, u seriálu se chci bavit, a fakt by mne nebavilo sledovat desítky minut Harveyho nad pomalu mizejícím stohem papíru. A je naprosto jasný, že už teď toho Harvey vyřešilo tolik jako několik top právníků dohromady za celý život. Jde o ten koktejl epizodního děje, dlouhodobého a vztahovky a v tom to začíná krutě selhávat prakticky na všech frontách.
16836
Nejsem si uplně jist, jestli by někoho hyperealistické právnické drama bavilo, v tom není zakopaný pes. Navíc vysoká právničina fakt není o tom, že by hvězdní právníci procházeli stovky stránek denně, na to mají lidí, resp. týmy lidí. Což od Suits zas tak daleko není. Realita my ass, u seriálu se chci bavit, a fakt by mne nebavilo sledovat desítky minut Harveyho nad pomalu mizejícím stohem papíru. A je naprosto jasný, že už teď toho Harvey vyřešilo tolik jako několik top právníků dohromady za celý život. Jde o ten koktejl epizodního děje, dlouhodobého a vztahovky a v tom to začíná krutě selhávat prakticky na všech frontách.
0 0
reagovat
Donna a Louis jsou bezva kdykoliv. Co dělá Harvey, Mike a Jessica mě už nezajímá.

K té právničině: Nejsem právník, ale můj šéf býval a přicházím s nimi pořád celkem často do styku a zodpovědně prohlašuji, že Suits i Good Wife mají k realitě povolání stejně daleko jako transplantace srdce pomocí kuchyňského nože a dezertní vidličky ke skutečné medicíně.

Ty momenty kde bez ohlášení nakráčejí do kanceláře hlavního šéfa, vrazí mu do ruky složku s jedním papírem, ten na něj koukne a procedí "Tak jste teda vyhráli" jsou prostě pohádka. Nikde nevidíte Harveyho jak sedí deset hodin nad jedním pětisetstránkovým kontraktem a dalších deset hodin ho porovnává s jinými. Když jde do tuhého, maximálně si naleje drink a povolí kravatu.

Good Wife je o trošku lepší, ale i tam jsou kvůli atraktivitě přidané scény u soudu. Spousta amerických obchodních právníků (v nekriminálních záležitostech) se k soudu celý rok nedostane, za to velice akčně tráví deset hodin denně redigováním kontraktů a čas pak fakturují klientům.

Ale to není chyba těch právníků, ale vlastnost seriálu. U Castla proboha taky nikdo nepředstírá, že podezřelé z vraždy v New Yorku vyslýchají spisovatelé.
16835
Donna a Louis jsou bezva kdykoliv. Co dělá Harvey, Mike a Jessica mě už nezajímá. K té právničině: Nejsem právník, ale můj šéf býval a přicházím s nimi pořád celkem často do styku a zodpovědně prohlašuji, že Suits i Good Wife mají k realitě povolání stejně daleko jako transplantace srdce pomocí kuchyňského nože a dezertní vidličky ke skutečné medicíně. Ty momenty kde bez ohlášení nakráčejí do kanceláře hlavního šéfa, vrazí mu do ruky složku s jedním papírem, ten na něj koukne a procedí "Tak jste teda vyhráli" jsou prostě pohádka. Nikde nevidíte Harveyho jak sedí deset hodin nad jedním pětisetstránkovým kontraktem a dalších deset hodin ho porovnává s jinými. Když jde do tuhého, maximálně si naleje drink a povolí kravatu. Good Wife je o trošku lepší, ale i tam jsou kvůli atraktivitě přidané scény u soudu. Spousta amerických obchodních právníků (v nekriminálních záležitostech) se k soudu celý rok nedostane, za to velice akčně tráví deset hodin denně redigováním kontraktů a čas pak fakturují klientům. Ale to není chyba těch právníků, ale vlastnost seriálu. U Castla proboha taky nikdo nepředstírá, že podezřelé z vraždy v New Yorku vyslýchají spisovatelé.
0 0
reagovat

TonyClifton

mne to prislo ze ani 5 minut to nebolo :-

ja len dufam ze sa to prehupne (a podpisujem autorovu vetu s Rachel) a neskonci to takto (momentalne vela dovodov zapnut druhy diel nemam)
16819
mne to prislo ze ani 5 minut to nebolo *:-* ja len dufam ze sa to prehupne (a podpisujem autorovu vetu s Rachel) a neskonci to takto (momentalne vela dovodov zapnut druhy diel nemam)
TonyClifton
0 0
reagovat
Bohužel musím souhlasit s recenzí. Případ se řešil kolik, 5 minut? To je na právnický seriál sakra málo! Kdyby to bylo silné v kramflecích ve vztahové rovině, tak ani nepípnu, ale ono nebylo. Po Mikovi začíná být silně otravný i Harvey a Louis s Donnou už to dlouho neutáhnou.
Harvey tam měl jeden parádní citát, ale to je na díl sakra málo, jinak citovací výměna názorů byla tůze trapná.:-
16815
Bohužel musím souhlasit s recenzí. Případ se řešil kolik, 5 minut? To je na právnický seriál sakra málo! Kdyby to bylo silné v kramflecích ve vztahové rovině, tak ani nepípnu, ale ono nebylo. Po Mikovi začíná být silně otravný i Harvey a Louis s Donnou už to dlouho neutáhnou. Harvey tam měl jeden parádní citát, ale to je na díl sakra málo, jinak citovací výměna názorů byla tůze trapná.*:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se