Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostane Constantine druhou šanci?


ikona
Spooner
arrowconstantine
Comicsový lovec démonů se možná přeci jen vrátí do bedny. Jen trochu jinak, než bychom očekávali. 

Od loňského Constantinea očekávali fanoušci comicsu řádně temnou a zároveň nahláškovanou jízdou s cool hlavním hrdinou. Jenže místo toho jsme dostali spíše průměrnou duchařinu, s níž si scenáristé nevěděli moc rady a fandové zůstali spíše zklamáni. Jediný, kdo si získal jejich sympatie, byl vlastně sympaťák Matt Ryan, jenž se v roli drsného hláškaře celkem osvědčil. Seriál to však kvůli bídným ratingům zabalil a také snahy tvůrců o uchycení na jiné stanici zcela selhaly. Seriál je tak již zcela mrtev, charakter samotného Constantinea s Ryanovou tváří by se ovšem mohl ještě vrátit. Na obzoru se nám totiž začíná rýsovat hodně zajímavá spolupráce.

O oblíbený charakter totiž projevili hodně vážný zájem tvůrci a producenti comicsového hitu Arrow, kteří by byli rádi, kdyby se John Constantine a jeho nadpřirozené trable alespoň na jednu epizodu objevili ve Starling City. A to samozřejmě v podání prověřeného Matta Ryana, jehož si producenti velmi zamilovali. Jen pouhé fantazírování, z něhož nic nebude, říkáte si. Jenže to by nemuselo být tak úplně pravda. Producenti už prý dokonce jednali s hlavouny DC a vše se zdá být na dobré cestě. DC se prý nápadu menšího seriálového crossoveru vůbec nebrání a producenti mají z dosavadního jednání pozitivní dojmy. Stačí prý doladit nějaké “politické“, či spíše v tomhle případě spíše právní, náležitosti a všechno naplánovat podle Ryanova diáře. Ten ale nejspíše zase tak naplněný nebude, a jelikož on sám by se do kůže hláškujícího drsoně rád vrátil, zde by problém být neměl. Nic zkrátka stále není stoprocentní a celý nápad může stále skončit pod stolem, šance jsou prý ovšem nečekaně vysoké a kravaťáci ze CW nešetří optimismem. Zůstává potom otázkou, jestli by se Constantine a jeho mysteriózní patálie do světa Olivera Queena vůbec hodily a již takhle pošramocenému charakteru to spíše ještě neublížilo. Do podobných úvah je však ještě daleko.

Co říkáte na netradiční oživení oblíbené postavy vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace