Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Newsroom: Recenze seriálu

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek

TedGeorge

Se červenám.?)
17163
Se červenám.*?)*
TedGeorge
0 0
reagovat

SocialniPripad

I love you, man...
17161
I love you, man...
SocialniPripad
0 0
reagovat
Newsroom je asi jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec. Chytlo mě to vším, prostředím, postavami, dialogy, hudbou, herci. Pro mě jde o naprosto špičkovou a více než nadstandardní televizní produkci, která je plná inteligentních otázek a odpovědí. Těch 10/10 je rozhodně zasloužených. Škoda jen, že nebudou další řady, ale klobouk dolů tvůrcům, kteří dokázali skončit v podstatě v nejlepším.
"That's How I Got To Memphis":+
17155
Newsroom je asi jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec. Chytlo mě to vším, prostředím, postavami, dialogy, hudbou, herci. Pro mě jde o naprosto špičkovou a více než nadstandardní televizní produkci, která je plná inteligentních otázek a odpovědí. Těch 10/10 je rozhodně zasloužených. Škoda jen, že nebudou další řady, ale klobouk dolů tvůrcům, kteří dokázali skončit v podstatě v nejlepším. "That's How I Got To Memphis"*:+*
0 0
reagovat
seriál je to výbornej, ale 10/10 max za první řadu. Pak to šlo dost z kopce. Pominu-li, jak jsou všichni šíleně afektovaný a že "ta otravná blondýna" a "Patel" neumí hrát, tak třeba volby byly dost nuda.

Krásných silných 8/10 a vzpomínka na časy, kdy se na HBO dalo koukat s pocitem, že přijde zaručená pecka, ne doufat, že se na to bude dát koukat (zdravím Togetherness, Brink, Ballers, TD 2)
17150
seriál je to výbornej, ale 10/10 max za první řadu. Pak to šlo dost z kopce. Pominu-li, jak jsou všichni šíleně afektovaný a že "ta otravná blondýna" a "Patel" neumí hrát, tak třeba volby byly dost nuda. Krásných silných 8/10 a vzpomínka na časy, kdy se na HBO dalo koukat s pocitem, že přijde zaručená pecka, ne doufat, že se na to bude dát koukat (zdravím Togetherness, Brink, Ballers, TD 2)
0 0
reagovat
Výborný seriál.
Ale v rámci obsadenia -5 bodov za Alison Pill.
Ale za Oliviu Munn musím nejaké body pridať.;)
Celkovo za 9/10.
17147
Výborný seriál. Ale v rámci obsadenia -5 bodov za Alison Pill. Ale za Oliviu Munn musím nejaké body pridať.*;)* Celkovo za 9/10.
0 0
reagovat
Než dorazí všichni fanoušci Sloan Sabbith, musím bohužel konstatovat, že jako celek nemůžu seriál hodnotit jako více než nadprůměrný. Největší problémy jsem měl asi právě se Sorkinovou vizí:
- Sorkin pro břitký dialog a vtipnou odpověď mnohry nechává stranou logiku děje a postav
- Některé postavy se chovají v osobních vztazích jako teenageři a v práci jako parta redaktorů školního blogu a nikoli jako profíci. Hlavně, že o profesionalismu poučují všechny okolo.
- Nevadí mi, pokud mají postavy silný názor a s několika tezemi Sorkina bych i souhlasil, ale fakt mi vadilo to věčné poučování, pocit nadřazenosti a to, že jenom ti v redakci mají ten "správný" pohled. Fakt mi to někdy připomělo až republikánskou agitku O'Reilyho na FOX News s obráceným znaménkem.

Takže u mě seriál za šest a dva body navíc za Sloan ?)
7543
Než dorazí všichni fanoušci Sloan Sabbith, musím bohužel konstatovat, že jako celek nemůžu seriál hodnotit jako více než nadprůměrný. Největší problémy jsem měl asi právě se Sorkinovou vizí: - Sorkin pro břitký dialog a vtipnou odpověď mnohry nechává stranou logiku děje a postav - Některé postavy se chovají v osobních vztazích jako teenageři a v práci jako parta redaktorů školního blogu a nikoli jako profíci. Hlavně, že o profesionalismu poučují všechny okolo. - Nevadí mi, pokud mají postavy silný názor a s několika tezemi Sorkina bych i souhlasil, ale fakt mi vadilo to věčné poučování, pocit nadřazenosti a to, že jenom ti v redakci mají ten "správný" pohled. Fakt mi to někdy připomělo až republikánskou agitku O'Reilyho na FOX News s obráceným znaménkem. Takže u mě seriál za šest a dva body navíc za Sloan *?)*
0 0
reagovat
Asi začnu psát bez číselných hodnocení :D
8316
Asi začnu psát bez číselných hodnocení *:D*
0 0
reagovat
Tak a můžeme si dát další kolečko youtube videí. :D Až přijdu domů, určitě jedno nadhodím. Recenzi jsem nečetl, ale minimálně pod hodnocení bych se určitě podepsal.
17146
Tak a můžeme si dát další kolečko youtube videí. *:D* Až přijdu domů, určitě jedno nadhodím. Recenzi jsem nečetl, ale minimálně pod hodnocení bych se určitě podepsal.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se