Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Temný případ: 2. sezóna

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Jak už bylo napsáno, druhá řada Temného případu je oproti první jiná a to velmi výrazně. Stejně jako většina jsem byl z druhé sezóny z počátku velmi rozpačitý, ale postupem času jsem si nejen zvykl, ale si ji i dost začal užívat. Herecky byla sezóno bez debat skvělá. Ferrel výborný, Kitch to zvládl v pohodě, ale největší překvapení a zároveň největší pochvala letí k Rachel McAdams a Vaughnovi. Rachel si si Antigonu neuvěřitelně dala, věřil jsem jí naprosto všechno, od drsňačky s nožem, po vyděšenou dívku na dekadentní párty. Vince mafiána Franka, kterému se plán na odchod do legality hroutí pod rukama, stejně jako život, taky velmi dobře zpracoval a neměl jsem s tím nejmenší problém. Atmosféra byla taky výtečná, prohnilé Vinci, industriální prostředí chemiček a zapadlé bary s podivnými návštěvníky, rozhodně fajn. I já mám výtku k příběhu, kde jsem se občas ztratil, kde jsem si nebyl jistý, který Chesanni je který atd. Hudebně mi Temný případ sedl taky velmi dobře. Takže suma sumárum takových 7,5/10, doufám, že dojde opět na další (asi poslední) řadu. Očekávám atmosféru a precizní herectví, všechno ostatní ať Pizzolato a zbytek udělají klidně zase úplně jinak.
17298
Jak už bylo napsáno, druhá řada Temného případu je oproti první jiná a to velmi výrazně. Stejně jako většina jsem byl z druhé sezóny z počátku velmi rozpačitý, ale postupem času jsem si nejen zvykl, ale si ji i dost začal užívat. Herecky byla sezóno bez debat skvělá. Ferrel výborný, Kitch to zvládl v pohodě, ale největší překvapení a zároveň největší pochvala letí k Rachel McAdams a Vaughnovi. Rachel si si Antigonu neuvěřitelně dala, věřil jsem jí naprosto všechno, od drsňačky s nožem, po vyděšenou dívku na dekadentní párty. Vince mafiána Franka, kterému se plán na odchod do legality hroutí pod rukama, stejně jako život, taky velmi dobře zpracoval a neměl jsem s tím nejmenší problém. Atmosféra byla taky výtečná, prohnilé Vinci, industriální prostředí chemiček a zapadlé bary s podivnými návštěvníky, rozhodně fajn. I já mám výtku k příběhu, kde jsem se občas ztratil, kde jsem si nebyl jistý, který Chesanni je který atd. Hudebně mi Temný případ sedl taky velmi dobře. Takže suma sumárum takových [b]7,5/10[/b], doufám, že dojde opět na další (asi poslední) řadu. Očekávám atmosféru a precizní herectví, všechno ostatní ať Pizzolato a zbytek udělají klidně zase úplně jinak.
0 0
reagovat
Druhá řada jako minisérie, kdy koukáte jednou týdně na další díl opravdu nefunguje. Od samého začátku do finále jsem jen matně tápal o co tam vlastně jde. Nejlepší charakter je jednoznačně Velcoro, zbytek charakterů je dost nudná. Policistka, která má nedořešenou minulost, to byla děsná slabota, týpek co neví jestli je hetero nebo gay, nuda. Mafián co je vlastně svině a mi ho máme mít rádi, protože má otce co ho neměl rád, hmm..
Co mám na True Detective rád je vizuál, celkem slušnou akci a nějaké to pseudofilozofování o psím pšouku.
Celkově je pro mě druhá série zbytečně moc tajemná, případ, který se tu řeší je překombinovaný pro lidi, kteří na to koukají jednou týdně, navíc spousta charakterů je tu jen do počtu.

Celkově bych dal 7/10, ale další sezónu si klidně dám.
17294
Druhá řada jako minisérie, kdy koukáte jednou týdně na další díl opravdu nefunguje. Od samého začátku do finále jsem jen matně tápal o co tam vlastně jde. Nejlepší charakter je jednoznačně Velcoro, zbytek charakterů je dost nudná. Policistka, která má nedořešenou minulost, to byla děsná slabota, týpek co neví jestli je hetero nebo gay, nuda. Mafián co je vlastně svině a mi ho máme mít rádi, protože má otce co ho neměl rád, hmm.. Co mám na True Detective rád je vizuál, celkem slušnou akci a nějaké to pseudofilozofování o psím pšouku. Celkově je pro mě druhá série zbytečně moc tajemná, případ, který se tu řeší je překombinovaný pro lidi, kteří na to koukají jednou týdně, navíc spousta charakterů je tu jen do počtu. Celkově bych dal 7/10, ale další sezónu si klidně dám.
0 0
reagovat
Jestli je hlavní výtka, že se v případu lidi ztrácí kvůli týdením pauzám, tak já měl osobně úplně stejnej problém s první řadou. Druhá mě bavila ale víc hlavně díky postavám. A konečně jsem viděl Vince Vaughna hrát. Doufám že bude brát vážný role častěji.
17293
Jestli je hlavní výtka, že se v případu lidi ztrácí kvůli týdením pauzám, tak já měl osobně úplně stejnej problém s první řadou. Druhá mě bavila ale víc hlavně díky postavám. A konečně jsem viděl Vince Vaughna hrát. Doufám že bude brát vážný role častěji.
0 0
reagovat
Budu se tady na TvZone vymykat všeobecnému konsenzu, protože já považoval za dost přeceňovanou už první řadu. Poslouchat Rustyho pseudofilosofie nad rozmáčklou plechovkou od piva bylo fajn, ale podruhé už to v životě vidět nemusím.
Takže pro mě druhá řada na stejné úrovni jako první - obě za 7/10 a třetí dám šanci podle herců, které obsadí.
Problém druhé řady se těžko formuluje - podle mě je to jako když vaříte z dobrých ingrediencí (herci, režie, atmosféra) ale dohromady si to v hrnci spolu nesedne a pořád cítíte něco divného na jazyku.
17292
Budu se tady na TvZone vymykat všeobecnému konsenzu, protože já považoval za dost přeceňovanou už první řadu. Poslouchat Rustyho pseudofilosofie nad rozmáčklou plechovkou od piva bylo fajn, ale podruhé už to v životě vidět nemusím. Takže pro mě druhá řada na stejné úrovni jako první - obě za 7/10 a třetí dám šanci podle herců, které obsadí. Problém druhé řady se těžko formuluje - podle mě je to jako když vaříte z dobrých ingrediencí (herci, režie, atmosféra) ale dohromady si to v hrnci spolu nesedne a pořád cítíte něco divného na jazyku.
0 0
reagovat
#teamdavies

Jsem ráda, že v tom nadšení nejsem sama. Toho koumáka z ČSFD bych ráda potkala, tak nějak jsem tušila, jak to dopadne s naší ústřední partičkou, ale ohledně případu jsem tápala až do nějakého sedmého dílu. Doufám, že pokud odklepnou třetí sérii, tak se podíváme zase do jiného žánru.
17291
#teamdavies Jsem ráda, že v tom nadšení nejsem sama. Toho koumáka z ČSFD bych ráda potkala, tak nějak jsem tušila, jak to dopadne s naší ústřední partičkou, ale ohledně případu jsem tápala až do nějakého sedmého dílu. Doufám, že pokud odklepnou třetí sérii, tak se podíváme zase do jiného žánru.
0 0
reagovat
S02 - První řada se hned po odvysílání stala skoro kultovní a její tvůrci s herci byly vynášeni do nebes. A pak přišla druhá řada. Řada, které je pro spoustu hardcore fanoušku první řady kontroverzní, rozporuplná, nudná, zdlouhavá, nic neříkající a jiná. Nic Pazzolatto udělal to nejlepší co mohl, a rozhodl se, že podruhé do stejné řeky nevstoupí. Druhá řada je totiž ve všem jiná a spoustu fanoušků to nemůže rozdýchat. Postavy nejsou tak sympatické, samotný případ není, tak zajímavý, žádná konspirace není tolik zajímavá a ke všemu je tam dost logický chyb. A pak je tu druhá strana mince, kde je jasně vidět, že to Pizzolatto udělal zcela naschvál. I když, jsem byl hodně spokojený, tak občas jsem musel dát odpůrcům druhé řady za pravdu, že dialogy a logika nebyly zrovna nejsilnější. Co se týče herců, tak tam je to hodně složité. Někomu se jejich výkon líbil a někdo v tom viděl jasné přehrávání. Colin Farrell je nejlepším hercem druhé řady, mám nejzajímavější postavu a příběh a rozhodně je to zajímavá postava od začátku do konce a Farrell jí zahrál skvěle. Rachel McAdams se mě dost líbila, a svojí postavu zvládla velmi dobře, škoda že nedostala více prostoru na nějaký flashback. Taylor Kitsch z mého pohledu nebyl špatný, jen jeho příběh byl dost průhledný a pro někoho nezajímavý. Vince Vaughn mě mile překvapil, jelikož jsem si ho v této pozici krásně užil, ale je pravda, že několikrát přehrával až to nebylo hezké, ale drsnou pózu jsem mu věřil. Kelly Reilly má méně prostoru, ale rozhodně ho využila na výbornou. Druhá řada má spoustu zajímavých scén, které jsou hodně atmosférické, ale taky má hodně pomalejších a někdy nudnějších, než byly v první řadě. Druhý Temný případ se mi hodně líbil a já od něho dostal něco jiného, než jsem čekal a za to jsem tvůrcům nesmírně vděčný, to že to pak neocení i jiný je věc názoru. 8-9/10
17290
S02 - První řada se hned po odvysílání stala skoro kultovní a její tvůrci s herci byly vynášeni do nebes. A pak přišla druhá řada. Řada, které je pro spoustu hardcore fanoušku první řady kontroverzní, rozporuplná, nudná, zdlouhavá, nic neříkající a jiná. Nic Pazzolatto udělal to nejlepší co mohl, a rozhodl se, že podruhé do stejné řeky nevstoupí. Druhá řada je totiž ve všem jiná a spoustu fanoušků to nemůže rozdýchat. Postavy nejsou tak sympatické, samotný případ není, tak zajímavý, žádná konspirace není tolik zajímavá a ke všemu je tam dost logický chyb. A pak je tu druhá strana mince, kde je jasně vidět, že to Pizzolatto udělal zcela naschvál. I když, jsem byl hodně spokojený, tak občas jsem musel dát odpůrcům druhé řady za pravdu, že dialogy a logika nebyly zrovna nejsilnější. Co se týče herců, tak tam je to hodně složité. Někomu se jejich výkon líbil a někdo v tom viděl jasné přehrávání. Colin Farrell je nejlepším hercem druhé řady, mám nejzajímavější postavu a příběh a rozhodně je to zajímavá postava od začátku do konce a Farrell jí zahrál skvěle. Rachel McAdams se mě dost líbila, a svojí postavu zvládla velmi dobře, škoda že nedostala více prostoru na nějaký flashback. Taylor Kitsch z mého pohledu nebyl špatný, jen jeho příběh byl dost průhledný a pro někoho nezajímavý. Vince Vaughn mě mile překvapil, jelikož jsem si ho v této pozici krásně užil, ale je pravda, že několikrát přehrával až to nebylo hezké, ale drsnou pózu jsem mu věřil. Kelly Reilly má méně prostoru, ale rozhodně ho využila na výbornou. Druhá řada má spoustu zajímavých scén, které jsou hodně atmosférické, ale taky má hodně pomalejších a někdy nudnějších, než byly v první řadě. Druhý Temný případ se mi hodně líbil a já od něho dostal něco jiného, než jsem čekal a za to jsem tvůrcům nesmírně vděčný, to že to pak neocení i jiný je věc názoru. 8-9/10
0 0
reagovat
8/10, cekal jsem vic ...
17289
8/10, cekal jsem vic ...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se