Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman a spol. v sitcomu?


ikona
Spooner
dcpowerless
Hoši z DC a stanice NBC chystají hodně netradiční comicsovku. 

S comicsovými seriály se v bedně doslova roztrhl pytel a v současnosti neexistuje skoro žádná americká stanice, která by nevysílala nebo neplánovala nějaký ten hit podle barevných sešitů. Tedy až na NBC. Televizní outsider se sice loni snažil povozit na módní vlně díky hláškujícímu Constantineovi, scenáristický mišmaš však skončil propadákem a na další comicsovku to u nich dlouho nevypadalo. Tedy až do teď. Kravaťáci z NBC se totiž dohodli s gigantem DC na další spolupráci. Nečekejte ovšem další temný či napínavý příběh známého hrdiny. Tentokrát by nás totiž mohla čekat mnohem nápaditější a originálnější podívaná.

Chystají totiž novinku Powerless, jež nebude sledovat slavné superhrdiny v akci, ale zaměří se na osudy obyčejných lidí, kteří po nich tak trochu uklízí všechen ten bordel. Podíváme se totiž do jedné z nejhorších pojišťovacích agentur ve Spojených státech, jež se právě zabývá i odstraňováním škod po velkolepých bitvách mezi klaďasy a mocnými záporáky. A to v případě, kdy třeba takový Superman při své snaze zachránit svět rozmlátí polovinu města, rozhodně není jednoduchá práce. I přesto ovšem tamní úředníci tyto novodobé superstar obdivují a nejraději by asi byli jako oni. Podle tvůrců by nás tak měla čekat comicsová verze slavného Kanclu, jež bude zasažena do DC univerza a staví se v ní i nejedna slavná postava. Zatím však není jisté, jakých známých tváří bychom se mohli dočkat a na oslavování případné vedlejší roličky Supermana či Batmana je ještě hodně daleko. Netradiční nápad zaměřit se v univerzu na běžné lidi a úředníčky může navíc skončit originální podívanou, ale také bizarním průserem. A od NBC jsme v posledních letech bohužel zvyklí spíše na tu druhou možnost. Zvědavost však přesto převládá a já jsem rád, že se někdo na malinko okoukaný comicsový svět koukne tak trochu jinak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace