Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našel Luke Cage záporáka?


ikona
Spooner
luke cagemarvelnetflix
Netflix už pomalu chystá další comicsovku. Kdo se v ní objeví? 

Hoši z Netflixu a Marvelu už zase makají na plné obrátky. Natáčení druhé řady úspěšného Daredevila je již v plném proudu a poslední klapka chystané Jessicy Jones proběhla před pár týdny a její příchod na monitory se tak pomalu ale jistě blíží. Po boku ne příliš známé superhrdinky se objeví také další ze slavných marveláckých drsňáků, Luke Cage, jenž se vlastního seriálu dočká příští rok. O jeho sólovce se však toho zatím příliš neví. Zatím jsme se tak dozvěděli, že titulního borce si zahraje seriálový Mike Colter a seriál si bere do parády jeden z producentů výtečného Raye Donovana, Cheo Hodari Coker. V zákulisí se už ovšem evidentně začínají roztáčet castingová kolečka, díky nimž se o novince již začínáme dozvídat první zajímavé věci.

Dalším ohlášeným hereckým jménem se totiž stává ostřílená herečka Alfre Woodard, jejíž tvář vám bude určitě hodně povědomá a nedávno si zahrála například v hororové hrůze Annabelle či seriálovém průjmu State of Affairs s Katherine Heigl. Vybírat role si v posledních letech prostě moc neumí, tak snad tentokrát udělala výjimku. V comicsovce by se pak měla zhostit role Minetty, mocné političky z Hell´s Kitchen, která výrazným způsobem ovlivní Cageův život a oba si tedy půjdou tak trochu po krku. Vypadá to navíc, že mu rozhodně nepůjde po krku pomocí zákonů. Šušká se totiž, že by se mohlo jedna o jednu ze slavných Cageových záporaček, Black Mariah, jež častokrát zkomplikovala život i jeho parťákovi Iron Fistovi. Vyfasoval tedy Luke Cage hlavního záporáka, nebo půjde o jedno z pojítek, které nám uvede na scénu zmiňovaného hrdinu s mystickými schopnostmi? Uvidíme, co z této herecké volby nakonec vyleze.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace