Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Sons of Anarchy spin-offu?


ikona
Spooner
sonssons of anarchy
Motorkářský hit možná vyfasuje hodně nečekaný přídavek. 

Jestli existuje seriál, jemuž jsem zde v uplynulých letech já osobně skládal opakovaně ódy, tak je to Sons of Anarchy. Jeden z nejsledovanějších hitů amerických kabelovek a zároveň jeden z nejpřehlíženějších kousků z pohledu všemožných cen se navíc loni rozloučil opravdu ve velkém stylu a fanouškům SAMCRO se po Jaxovi a spol. stýská ještě teď.  Již v minulosti se však objevovaly informace, že by se tvůrce seriálu Kurt Sutter do města Charming ještě rád vrátil a mluvilo se prequelu, jenž nám měl představit krvavé počátky motorkářského klubu a s nimi i Jaxova otce či mladého Claye. Tento projekt v podobě minisérie ovšem zatím stále zůstává spíše v Sutterově hlavě a místo něho se možná dočkáme jiného, dosti nečekaného, spin-offu.

Chystaná, dosud nepojmenovaná, novinka by totiž měla vrátit na scénu gang Mayů. Tahle mexická banda patřila k seriálu Sons of Anarchy od začátku a s titulním motorkářským klubem si šli střídavě po krku či sjednávali lukrativní dohody. Sutter si však pusu příliš na špacír nepouští, a tak vůbec není jasné, zda půjde o prequel, nebo se bude pokračovat v jejich osudu po událostech z krvavé pecky. Vlastně ani nevíme, jestli se vrátíme zpátky do Charmingu, a zda u toho bude i charismatický lídr klubu s tváří Emilio Rivery. Vše se prostě odehrává v rámci dohad, samotný projekt je teprve v plenkách a není vůbec jasné, zda mu dá kabelovka FX zelenou. I když při pohledu na rekordní ratingy jejich motorkářského děťátka je to velmi reálné. Uvidíme tedy, zda má Kurt Sutter opravdu stále dostatek nápadu a nabídne nám další pořádně strhující a krvavou podívanou. Já osobně bych si dal ale raději ten prequel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace