Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co nás čeká ve Fear the Walking Dead?


ikona
Spooner
deadfearwalkingzivi
Spin-off Živých mrtvých už se pomalu chystá na svou druhou řadu. Na co se v ní můžeme těšit? 

Očekávaný spin-off Živých mrtvých, Fear the Walking Dead, nám na obrazovkách sice běží teprve druhý týden, na kabelovce AMC už se ale od minulého pondělí zřejmě vesele kalí. Úvodní díl totiž zbořil všemožné rekordy a díky překonané hranici deseti milionů diváků se stal nejsledovanější novinkou na kabelových stanicích v historii. A díky obecně vlídnému přijetí se nedá očekávat, že by tato čísla měly v následujících týdnech klesat. Na AMC jsou tedy na koni a přípravy na druhou sezónu, kterou zde prozřetelně odklepli hned s tou první, jsou již v plném proudu, a vzhledem k aktuálnímu megaúspěchu s ní mají velké plány.

První větší změnou bude o něco štědřejší počet dílů. Zatímco v první sezóně, se stejně jako v případě Živých mrtvých, dočkáme jen šesti epizod, druhá štace Počátku konce nabobtná hned do patnácti epizod. Což asi pro odpůrce natahovaných a ukecaných zombíků není příliš dobrá zpráva. Ještě před začátkem druhé řady ovšem dostaneme speciální půlhodinovou epizodu, která nám představí zcela nový příběh, díky němuž zažijeme začátek zombie nákazy také ve vzduchu. Ano, zombíci se nám poprvé představí také v letadle a podle tvůrců se máme samozřejmě nač těšit. Tato miniepizoda by navíc měla sloužit i jako seznámení s jednou z hlavních postav druhé série, jež leteckou katastrofu přežije a začne nám pěkně kecat do děje.

Příští rok však nedojde pouze na nováčky, přivítat bychom mohli i staré známé. Kravaťákům z AMC totiž přijde cool začít spojovat své zombie universum dohromady a ve Fear the Walking Dead by nám rádi ukázali počátky oblíbených charakterů z Živých mrtvých. O koho by se mělo jednat, se samozřejmě neví. Mluví se ovšem o možném příchodu oblíbeného burana Daryla a jeho povedeného bratříčka Merla. A Norman Reedus s Michaelem Rookerem by údajně rozhodně nebyli proti. Známých ksichtů, jež by mohli nabídnout zajímavý origin, je však podstatně více. Uvidíme, co z tohoto nápadu vyleze a koho mezi novou partičkou hrdinů nakonec potkáme. Ve světě Fear the Walking Dead ale bude ještě hodně veselo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace