Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zombíci obviněni z rasismu


ikona
Davies182
walkingzivi
Novinka kabelovky AMC, seriál Fear the Walking Dead, se potýká s nečekanými problémy.  

Zapněte si bezpečnostní pásy, svět se nenávratně zbláznil. Když se poměrně nedávno snesla na herního vývojáře Dana Vávru (Mafia) lavina nenávistných zahraničních komentářů kvůli tomu, že se v jeho historickém středověkém RPG z českých zemí, Kingdom Come: Deliverance, neobjeví „people of color“, tedy postavy černé barvy pleti, jen jsem v udivení zdvihal obočí. Neuplynulo ani půl roku a podobná šlamastyka, operující s nadmíru ožehavým tématem multikulturalismu, se tentokrát přifařila i k seriálové kultuře. V souvislosti s novou nejsledovanější show od AMC, v níž momentálně řádí zombíci, se totiž zcela překvapivě mluví o rasismu.

Tvůrci monstrózního televizního hitu s názvem Fear the Walking Dead nemají poslední dny nic jiného na práci, než že se skrze média stále dokola zmateně ospravedlňují. Komu? Všem inteligentním remcalům, kteří je zbytečně kritizují za to, že v jejich hororovém seriálu umírají Afroameričané. Protože na to, že se zatím diváci dočkali pouhých dvou epizod, už zde prý v rámci příběhu zařvalo až podezřelé množství postav černé pleti. Kabelovka by se tudíž měla kát, stáhnout show z vysílání a sehnat si excelentního právníka... Wow – ještě se na TVZone dostaneme do bodu, kdy snad bude ke každému článku tučným písmem připsáno: komentář nemusí vyjadřovat názor redakce!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace