Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S Narcos i za rok


ikona
do_Od
narcosnetflix
Za drogami se vypravíme i za rok. Je tu vůbec někdo, kdo to nečekal? 

Teda. To byla rychlovka. Zatímco my na TVzone jsme se ještě pořádně nedostali ani k tomu, abychom stihli poslední novinku od Netflixu vůbec dokoukat, natož k ní sepsat pádnou recenzi, tamější hlavouni nelení a originální sériál popisující život a útrapy hlavy Medellinského drogového kartelu Pablo Escobara rovnou prodlužují o další sérii. A není divu. Recenze jsou zatím veskrze pozitivní, například na serveru RottenTomatoes se seriál drží na slibných 76% s průměrným hodnocením 6,5/10 a 26 kladnými kritiky z celkového počtu 34. Pro zajímavost, drama Show me a Hero v žebříčku vede s průměrným hodnocením 8,5/10 a 52 kladnými kritikami z celkového počtu 54.

Každopádně na scénáři ke druhé sérii už se pilně pracuje a minimálně se počítá s návratem hlavního představitele Wagnera Moury, který v seriálu ztvárňuje zmíněného drogového bosse. Kdo se naopak nevrátí bude jeden z hlavních tvůrců Chris Brancato, který se donedávna podílel třeba i na Hannibalovi. Ten se přesouvá k jinému projektu, o kterém jsme se už možná kdysi také zmínili. Jedna se o biblické drama Of Kings and Prophets od ABC. Nahradí ho Adam Fierro, který je zodpovědný třeba za policejní pecku The Shield. Není se tedy třeba bát, že by seriál snad nebyl nadále v dobrých rukou.  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace