Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Řada nešťastných příhod se blíží


ikona
Spooner
lemony snicketnetflix
Netflix už pilně pracuje na adaptaci slavné knižní série. Kdo se jí ujme? 

O tom, že se oblíbená knižní série Řada nešťastných příhod dočká po nepříliš úspěšném filmu seriálového reparátu od samotného Neftlixu, jsme vás už informovali téměř před rokem. Od té doby však bylo okolo černohumorného příběhu sourozenců Violet, Klausse a Sunny, jimž jde kvůli obrovskému dědictví po krku zákeřný hrabě Olaf, úplně ticho a dočkali jsme se jen hodně povedeného fanouškovského teaseru. Nyní se však kolem hodně nadějného projektu začíná něco dít a chystaná novinka se konečně dočkala tvůrčího týmu. Úplně dobré zprávy to ovšem nejsou.

Hlavním tvůrcem a showrunnerem se totiž stává televizí ostřílený  Mark Hudis, což je jméno, které mě nenaplňuje moc velkým optimismem. Hudis má totiž na kontě poslední dvě řady upírského hitu True Blood, když seriál převzal po Alanu Ballovi. Ano, přesně ty dvě sezóny, jež dokázaly původně zábavnou ulítlost přeměnit takřka v televizní žumpu. A nyní je zase pro změnu podepsaný pod náboženskou novinkou Hand of God, z níž se bude kolega Davies vzpamatovávat hodně dlouho. Prostě se jedná asi o posledního člověka, jemuž bych chtěl tuto pro seriál hodně slibnou sérii svěřit. K ruce ale naštěstí bude mít i trošku prověřenější jméno. Režisér Barry Sonnenfeld, jenž má na triku třeba všechny Muže v černém, už má sice ty nejlepší léta asi dávno za sebou, i přesto by mu mohla tato látka docela sednout. Alespoň pilot v jeho režii by tak mohl stát za to. Snad se ovšem dočkáme díky Netflixu dočkáme i něčeho víc. Další propadák už by si tenhle knižní hit nezasloužil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace