Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Američtí bohové po Lecterovsku


ikona
do_Od
americangodsgaimanstarz
Kdo se ujme režie prvních dílů očekávané adaptace Gaimanovi knihy? 

Nedávno jsem byl v knihkupectví a zahlédl tam novinku Neila Gaimana, Předběžná varování. Nejedná se o novelu, ale spíše o sbírku více, či méně krátkých povídek, které spolu dokonce ani nikterak nesouvisí. S vyjímkou toho, že před nimi potřebujete být varováni, než si je vůbec můžete přečíst. Samozřejmě jsem si jí pořídil a když jsem pak přišel domů a začal si v ní listovat, moje srdce zajásalo. Stín je zpátky! Od dopsání Amerických bohů se tu a tam objevil krátký příběh, ve kterém Stín cestoval mimo jeho rodnou Ameriku a každá ta cesta ho o něco blíž posunula domů. Nebude to tedy příliš velký spoiler, když vám povím, že na konci této poslední už se definitivně vrací zpátky tam, kde mu bylo nejlíp i nejhůř zároveň. Od té doby se tam určitě mnohé změnilo. A to nás přivádí k nově vznikajícímu seriálu.

Už pár měsíců víme, že seriál bude mít na starosti televizní veterán Bryan Fuller. Pomáhat mu na projektu bude samozřejmě i samotný Neil Gaiman. O obsazení se zatím neví vůbec nic, příběh můžem doufat, že se příliš neodchýlí od knížky a tak zkrátka, nebylo doposud o čem moc psát. Až doteď. Fuller totiž spojí síly s režisérem a producentem Davidem Sladem. Ten byl jedním z nejčastějších režisérů Fullerova předchozíha dítka, Hannibala. Slade je momentálně upsán k režii pilotu a několika dalších epizod první série. Co to pro nás znamená? Tak mimojiné třeba to, že co se do vizuální stránky týče, mohlo by nás čekat nejedno překvapení. Když se nad tím ale zamyslíte, Gaiman, Stín, bohové.. nějaké to překvapení je možná přesně to, co tenhle projekt zapíše do historie. Prosím, ať se tohle povede. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace