Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

A-Team se vrací!


ikona
Spooner
a-team
Seriálová klasika se dočká nové televizní verze. Dočkáme se i původní sestavy? 

Jestli existuje nějaká osmdesátková klasika, na které jsme vyrostli snad všichni, tak je to právě A-Team. A pokud už jste z té o něco mladší generace, nebo vám rodiče zakazovali televizi, určitě jste viděli pár let starou filmovou verzi od Joe Carnahana s Liam Neesonem, Bradley Cooperem a spol. Tahle banda je zkrátka esencí seriálových osmdesátých let se vším všudy, které se budete smát a zároveň ji i po letech budete nostalgicky milovat. Dalo se tedy očekávat, že se i jako řada dalších klasik dříve nebo později dočká svého remaku. Nový seriálový A-Team tak tentokrát vzniká pod hlavičkou FOXů. Pokud však čekáte, že se znovu setkáte s vychytralým vůdcem Hannibalem, playboyem Peckem, magorem Murdochem či zlatými řetězy obtěžkaným Baracusem, jste nejspíš na omylu.

Nový A-Team se totiž dočká kosmetických změn. Ano, stále půjde o partičku elitních vojáků, kteří jsou neprávem obviněni z činu, který nespáchali, a mezitím, co jako žoldáci plní různé mise, se budou snažit očistit své jméno a chytit pravé pachatele. Jenže moderní doba si žádá trochu té genderové rovnoprávnosti, takže se tentokrát tým nebude skládat jen z velkých drsňáků, ale také nejméně jedné drsňačky. Jo, do ryze chlapského seriálu nám přichází ženský prvek a řada fanoušků už nejspíš prská již teď. Znamená to tedy, že se dočkáme i úplně nových postav, nebo někomu z původních charakterů narostou prsa? Uvidíme, co na nás producenti v čele se scenáristou série Rychle a zběsile, Chrisem Morganem, chystají. Nostalgické srdíčko z toho ovšem asi moc mít radost nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace