Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: Hudební comicsová válka


ikona
Spooner
cartercoolshieldvideo
Hvězdy marveláckých seriálů Agenti SHIELD a Agent Carter se střetli v hodně zábavném hudebním souboji. 

O takzvané Dubmash War už jste možná slyšeli. To se takhle hlavní tváře seriálů Agents of SHIELD a Agent Carter během letního Comic Conu tak bavili, až se vzájemně vyhecovali k hodně zábavnému lip sync souboji, v němž soutěžili o to, jaký tým vytvoří tu nejlepší hudební momentku. Vznikl z toho hodně zábavný match, který nakonec vyhrála fešná Hayley Atwell. A jelikož hudební blbina slavila na Twitteru velký úspěch, daly si oba týmy repete. V minulých týdnech tak uspořádali tříkolový souboj, o jehož vítězi tentokrát rozhodli sami fanoušci. Jednalo se navíc o charitativní akci, takže svým hlasování fandové přispěli na dobrou věc. Celá akce pak skončila v minulých dnech a vy už si tak můžete užít sestřih všech několika vteřinových kol, jež jsou snad ještě zábavnější, než letní předchůdce. Dojde na několik opravdu vtipných záběrů, nečekané hvězdné hosty a tváře obou seriálů v hodně uvolněné formě. Tady si nikdo umí seriálové natáčení opravdu užít.

P. S.: Jo, jen tak mimochodem, celý souboj i přes veškeré snažení zase vyhrál tým agentky Carterové. Holt na sexy Hayley jen tak někdo nemá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace