Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Supergirl a Flash spojí síly


ikona
Spooner
dcflashsupergirl
Čeká nás další hvězdný comicsový crossover? 

Vlastně se to dalo dříve či později čekat. Když před pár měsíci rozjížděl televizní comicsový guru Greg Berlanti a jeho parťák Andrew Kreisberg, tvůrci seriálů Arrow a Flash, nadějnou Supergirl, už tehdy se začalo mluvit o možném superhrdinském crossoveru. Ostatně bleskový rychlík se s kámošem Oliverem Queen scházejí takřka pravidelně a do Star City už se podíval i démonický Constantine. I přesto ale Berlanti dlouho tvrdil, že žádné míchání Supergirl do jeho CW univerza prozatím nepřichází v úvahu. Jenže uběhlo pár týdnů a o možném setkání roztomilé Kary a Barryho Allena se začíná mluvit na plné obrátky.

K seriálovému spojení sil by mělo tentokrát dojít u samotné Supergirl a to během jara, v závěru její sezóny. O jeho ději se neví prakticky ještě nic, jelikož potenciální crossover se stále pohybuje ve fázi spekulací a nic nebylo potvrzeno. Šušká se ovšem, že by se jejich společný boj mohl točit okolo nového Kryptonu, zápletky ze sešitů Supergirl, v níž musí Kara Zor-El zastavit příliv sto tisícovky bývalých obyvatel její rodné planety, jež by rádi obsadili Zemi a přeměnili ji na nový Krypton. A během toho by se měla stavit i v Central City u Cisca a spol. Plánování je však na druhé straně teprve na počátku a vše může dopadnout úplně jinak. Obzvláště, když zrovna tato zápletka by mohla ztroskotat na skromnějším televizním rozpočtu. Ke comicsové spolupráci ovšem podle všeho opravdu dojde, a jelikož stanice CBS vlastní v menší CW nemalý podíl, neměla by být domluva žádný problém. Také důvod náhlého otočení tvůrců v čele s Berlantim se nemusí hledat zrovna dlouho. Zatímco Flash je stále na vrcholu popularity, nové Supergirl klesla od pilotu sledovanost takřka o polovinu a už začíná mít namále. Doping v podobě slavnějšího hrdiny by jí tak měl alespoň na chvíli opět zlepšit ratingy. Uvidíme, zda tato taktika vyjde a tvůrci si připíšou na konto další zábavný crossover, jako v případě Flashe a Arrowa.

Update: Tak crossover se nakonec podle Berlantiho nekoná a jednalo se jen o internetovou kachnu. V budoucnu ho ale nevylučuje.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace