Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Supergirl: Koukat nebo nekoukat?

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Někdy bychom si měli dát společný maraton a pokaždé, když na Supermana místo některým z mnoha jeho jmen odkážou pitomým "your cousin", dáme panáka. Jen se obávám že bychom s takovou moc dílů nevydrželi :D
18212
Někdy bychom si měli dát společný maraton a pokaždé, když na Supermana místo některým z mnoha jeho jmen odkážou pitomým "your cousin", dáme panáka. Jen se obávám že bychom s takovou moc dílů nevydrželi *:D*
0 0
reagovat
Melissa, no... Kvůli ní jsem chvíli uvažoval, že zkusim pilot, ale hlava zvítězila. :D
18211
Melissa, no... Kvůli ní jsem chvíli uvažoval, že zkusim pilot, ale hlava zvítězila. *:D*
0 0
reagovat

Memphis

V tom linkovaném videu, ta poslední pasáž, to byl právě ten moment, kdy jsem byl naplněn nadějí, že by to mohlo v budoucnu být fakt, fakt moc dobrý. Ono samostatně to tolik nefunguje, nicméně celou tu epizodu Kara řeší svůj vnitřní hněv na fakt, že nikdy nebude moct vést normální život, protože ten jí shořel spolu se zbytkem celého Kryptonu. Připomnělo mi to Spideyho dvojku a pak v té scéně konečně všechny ty "emoce" (pozor, jsou "emoce" a EMOCE, viz. blížící se recenze na Leftovers) umocněné ještě jejími vzpomínkami vyeskalovaly do toho brutálního meltdownu a já byl, no zkrátka si mě získala zpátky na svou stranu.

Ano, při všech těch vynikajících seriálech je to jako se na jednu noc přestěhovat z pětihvězdičkového apartmá do tříhvězdičkové buňky bez balkónu a hlučnějšími sousedy, nicméně pořád jseš v tom pokoji s Melissou Benoist, žejo. Některým (mně) tohle prozatím stačí :D call it a guilty pleasure, if you will.
18210
V tom linkovaném videu, ta poslední pasáž, to byl právě ten moment, kdy jsem byl naplněn nadějí, že by to mohlo v budoucnu být fakt, fakt moc dobrý. Ono samostatně to tolik nefunguje, nicméně celou tu epizodu Kara řeší svůj vnitřní hněv na fakt, že nikdy nebude moct vést normální život, protože ten jí shořel spolu se zbytkem celého Kryptonu. Připomnělo mi to Spideyho dvojku a pak v té scéně konečně všechny ty "emoce" (pozor, jsou "emoce" a EMOCE, viz. blížící se recenze na Leftovers) umocněné ještě jejími vzpomínkami vyeskalovaly do toho brutálního meltdownu a já byl, no zkrátka si mě získala zpátky na svou stranu. Ano, při všech těch vynikajících seriálech je to jako se na jednu noc přestěhovat z pětihvězdičkového apartmá do tříhvězdičkové buňky bez balkónu a hlučnějšími sousedy, nicméně pořád jseš v tom pokoji s Melissou Benoist, žejo. Některým (mně) tohle prozatím stačí *:D* call it a guilty pleasure, if you will.
Memphis
0 0
reagovat
Mno, když si vzpomenu, jak začínali Agenti...
18207
Mno, když si vzpomenu, jak začínali Agenti...
0 0
reagovat
od CW jedině Flashe a to ještě musím vypnout logické obvody
18206
od CW jedině Flashe a to ještě musím vypnout logické obvody
0 0
reagovat

Memphis

Marsden má vyzor a zaměřuje pohybem celý hlavy.
Docela by mě zajímalo co by se stalo kdyby třeba šilhala :)
18205
Marsden má vyzor a zaměřuje pohybem celý hlavy. Docela by mě zajímalo co by se stalo kdyby třeba šilhala *:)*
Memphis
0 0
reagovat
Viděl jsem ty cca čtyři minuty, co byly linkovaný na MZ v diskuzi, a absolutně nechápu, jak se na to může dívat někdo nad deset let, ať už z recese nebo ironicky. Žijeme ve zlatý éře televize, kvalitních seriálů je TOLIK a zrovna Supergirl by působila béčkově i před dvaceti lety.

BlackAdder
Tohle mě nikdy nenapadlo. :D (Jak to má James Marsden v X-Menech?)
18204
Viděl jsem ty cca čtyři minuty, co byly linkovaný na MZ v diskuzi, a absolutně nechápu, jak se na to může dívat někdo nad deset let, ať už z recese nebo ironicky. Žijeme ve zlatý éře televize, kvalitních seriálů je TOLIK a zrovna Supergirl by působila béčkově i před dvaceti lety. [b]BlackAdder[/b] Tohle mě nikdy nenapadlo. *:D* (Jak to má James Marsden v X-Menech?)
0 0
reagovat
U mně vyhrává za cé: Málo času na podřadné seriály.

Když vidím ten laser vycházející z jejích očí, tak mě napadlo, ten laser je směrován tam, kam se dívá, jako že stačí hnout s čočkou teda s okem? To by ale nedával smysl konec Man of steel, Zod mohl tu indickou rodinku zabít, když by po nich hodil očkem. Takže to musí být tak, že musí pohnout celou hlavou? To by pak ale bylo dost těžký, něco trefit. :D Ok ok, už zase moc řeším. :)
18203
U mně vyhrává za cé: Málo času na podřadné seriály. Když vidím ten laser vycházející z jejích očí, tak mě napadlo, ten laser je směrován tam, kam se dívá, jako že stačí hnout s čočkou teda s okem? To by ale nedával smysl konec Man of steel, Zod mohl tu indickou rodinku zabít, když by po nich hodil očkem. Takže to musí být tak, že musí pohnout celou hlavou? To by pak ale bylo dost těžký, něco trefit. *:D* Ok ok, už zase moc řeším. *:)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se