Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našla Temná věž hlavního představitele?


ikona
do_Od
darkelbakingtower
Koho by si producenti přáli do hlavní role pistolníka Rolanda? 

Temná věž je jedna z těch knižních sérií, kterou byste si, tedy za předpokladu, že jste alespoň trochu jako já, hrozně přáli co nejdříve přečíst, ale pokaždé vám do toho něco skočí a vy tak odkládáte a odkládáte a přitom si tiše nadáváte za to, jak špatně zvládáte v těchto věcech prioritizovat. Ano, naposledy jsem místo toho šáhl po Ready Player One a ačkoliv si samotnou knihu nemůžu po dočtení vynachválit, po zatím posledních castingových spekulacích okolo Temné věže si přece jen sypu popel na hlavu, protože už skutečně začíná být ten nejvyšší čas si tenhle ohromný rest dohnat. A nemůžete se mi vlastně ani moc divit, když se totiž kolem této vysoce ambiciózní adaptace Kingových fantasy románů začnou motat jména jako Matthew McConaughey a nově nyní také Idris Elba, je třeba zpozornět.

Idrise Elbu asi znáte. To je ten ultimátní badass ze seriálového Luthera, který se třeba taky mihl ve filmovém Prometheovi, či naposledy v Beasts of No Nation, za což je momentálně nominovaný na Zlatý glób za nejlepší mužskou vedlejší roli. Co už možná nevíte, že postava pistolníka Rolanda Deschaina, kterého by si měl v seriálu a také samostatných filmech zahrát, byla vždy popisována jako takový starší Clint Eastwood. Bohužel pro fanoušky už je ten reálný možná až příliš starý a jeho synátorovi zatím bohužel nabídky na podobné role nechodí, tudíž je to momentálně mezi Elbou a ještě donedávna proslýchaným Javierem Bardemem – ale ruku na srdce, když pominete barvu kůže, na které v tomhle případě skutečně absolutně nezáleží, jsou Elbovi rysy přece jenom o něco drsnější a kovbojštější, za mě tedy jasný palec nahoru. Teď už jen doufat, že to klapne a producentskému týmu se celý projekt nerozpadne pod rukama. Filmy od Sony a seriál od MRC totiž na první pohled rozhodně nezní jako něco, čím bychom si mohli být jistí, že vlastně vůbec někdy vznikne. Nicméně ať už to dopadne jakkoliv, budeme to bedlivě sledovat a o všem vás informovat. Tím si můžete být jistí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace