Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Bauer prezidentem


ikona
Spooner
24bauerdesignated survivor
Kiefer Sutherland odkládá bouchačku a ve svém novém seriálu zasedne do Bílého domu. 

Když před neuvěřitelnými patnácti lety kývl Kiefer Sutherland na roli v seriálu 24 hodin, mnozí se mu smáli a tvrdili, že jde o vyhaslou hvězdu, co jde ukončit svou kariéru do televize. Ta sranda je ale brzy přešla. Netušili totiž, že půjde o akční seriálovou klasiku, která bude stát u zrodu moderní televizní éry a postava Jacka Bauera se navždy zapíše do historie. O tom, že byl jen prvním z mnoha filmových hvězd, jež zkusily své štěstí v televizi, ani nemluvě. Časy největšího přízraku teroristů jsou však zřejmě definitivně pryč a Kiefer Sutherland se i přes nesmírně povedenou devátou řadu 24 hodin ke své nejslavnější roli již odmítá vrátit. A nyní se zdá toto stanovisko již definitivní. Televizní veterán se totiž upsal novince, která neskrývá ambice stát se velkým dramatickým hitem.

Zahraje si hlavní roli v chystaném projektu stanice ABC, Designated Survivor, v němž se od kosení teroristů posune až do samotného Bílého domu. Zhostí se totiž postavy níže postaveného člena kabinetu Spojených států, jenž je ovšem nucen stát se prezidentem. Zbytek nejvýše postavených členů vlády včetně hlavy státu je totiž zabito při ničivém útoku a on je z hlediska nástupnictví další, a vlastně i tak trochu poslední, na řadě. V kritické situaci tak musí vzít situaci do svých rukou a ukázat, že je mužem na svém místě. Minimálně z hereckého hlediska ale oním mužem rozhodně je a producenti si zřejmě již teď mohou připsat pořádnou trefu do černého. Sutherland má totiž stále charismatu na rozdávání a postava mu rozhodně dává dostatečný potenciál na to, aby zase po čase pořádně zazářil. Seriálu, který má být mixem rodinného dramatu okolo hlavního hrdiny a konspiračního thrilleru, navíc kravaťáci z ABC díky angažování televizní hvězdy hodně věří a ihned ho objednali na celou sérii. Doufejme tedy, že Kiefer zase jednou prokáže dobrý čuch na televizní role a připíše si další hit. No, a když, za jeho další návrat do kůže Jacka Bauera by se taky nikdo nezlobil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace