Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejstahovanější seriály roku


ikona
Spooner
arrowdeadflashgame of throneshra o trůnyrobotwalking
Jaké hity frčely u internetových pirátů nejvíce? Uhájila Hra o trůny své letité prvenství? 

Máme tady konec roku a s ním přichází již i tradiční žebříček pirátského serveru TorrentFreak, který nám nabízí desítku nejstahovanějších televizních kousků letoška. Topka je složená z nejstahovanějších epizod jednotlivých seriálů, a i když jsou reálná čísla ještě asi trochu někde jinde, obrázek o nejvíce oblíbených kouscích a nadvládě pirátů vám udělá tento žebříček solidní. Internetoví stahovači totiž pořád nelení, čísla od loňska opět rapidně vzrostla a čím dál více upřednostňují kvalitnější zážitek v podobě 720p a 1080p ripů. Tolik k zajímavostem, na samotném žebříčku se ale vlastně vůbec nic nezměnilo.

1. Hra o trůny – 14 400 000
2. Živí mrtví – 6 900 000
3. Teorie velkého třesku – 4 400 000
4. Arrow – 3 900 000
5. Flash – 3 600 000
6. Mr. Robot – 3 500 000
7. Vikings – 3 300 000
8. Supergirl – 3 000 000
9. Černá listina – 2 900 000
10. Kravaťáci – 2 600 000

Již několikátý rok po sobě se tak na vrcholu bez problémů usadila Hra o trůny, která od minula svá čísla navýšila o hodně solidních šest milionů stáhnutí. Její nadvláda a obliba u diváků je tak pořád naprosto enormní a do konce krvavého řádění ze Západozemí se to už asi nezmění. I druzí megapopulární Živí mrtví a geekové z třetí Teorie velkého třesku na ně musí koukat z uctivé vzdálenosti. Hlavní trojice pak jasně ukazuje, jaké tituly patří již řadu let k těm nejpopulárnějším a patří mezi divácké jistoty. I na ostatních pozicích se od minula příliš nezměnilo a jediným větším překvapením je tak zjevení na šestém místě v podobě nováčka Mr. Robot, jenž si své fanoušky našel až nečekaně rychle. Trochu mě pak zaráží absence adorovaných hitů od Netflixu, zejména krvavého Daredevila a House of Cards. Ani ti by ovšem s kralováním hlavní trojice jen tak nic nezmohli. Zdá se tedy, že kromě stále vyššího počtu stahování se ve složení hlavních seriálových tahounů brzy nic nezmění.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace