Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přátelé se opět sejdou


ikona
Sam.Vimes
friendspratele
Všech šest Přátel se sejde ve dvouhodinovém speciálu 

Od finále legendárního sitcomu Přátelé uplynulo již 12 let a prakticky celou tu dobu fanoušci volají po nášupu. Spin-off Joey uspokojil jen málokoho a opětovná setkání pár herců třeba v seriálu Cougar Town nebo u Jimmyho Kimmela byly spíš jen drobečky. Stanice NBC teď ale oznámila dvouhodinový speciál, ve kterém se znovu sejde celá šestice hlavních hvězd, tedy Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer.


Zatím není úplně jasné jak přesně to bude vypadat, jestli se herci skutečně vrátí do svých nejslavnějších rolí nebo si budou jen povídat a vzpomínat na staré časy, hrát v nějakých scénkách anebo půjde ještě o něco jiného. Speciál vzniká na počest režiséra Jamese Burrowse, jenž má na kontě patnáct dílů Přátel a nedávno oslavil režii úctyhodných tisíci epizod různých seriálů dohromady. Ačkoliv je potvrzená účast všech šesti herců, není jisté že se skutečně objeví i všichni v jedné scéně v jedné místnosti zároveň, kvůli nabitým diářům všech zúčastněných je totiž extrémně obtížné natáčení sladit. Kromě šestice Přátel se objeví i herci z dalších Burrowsem natáčených sitcomů jako Cheers, Frasier, Will & Grace, The Big Bang Theory nebo Mike & Molly. Ať už bude výsledná podoba speciálu jakákoliv, pečlivě si zapište datum 21. února, kdy se bude vysílat. Přáli byste si regulérní návrat Přátel nebo radši jen nějakou variaci s jejich obsazením? Dejte vědět v diskuzi.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace