Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

24 hodin má nového hrdinu


ikona
Spooner
24bauer
Akční borec Jack Bauer už zná jméno svého nástupce. Jedná se ale o důstojnou náhradu? 

O zbytečnosti dalšího pokračování legendárního seriálu 24 hodin jsem bědoval minulý týden, takže dneska to vezmeme rychle. Nová série pod názvem 24: Legacy tak bude kompletním rebootem s novým černošským hrdinou a vlastně celým novým obsazením a vrátí se pouze prověřený tvůrčí tým. Projekt se tedy žene nemilosrdně kupředu vstříc nadcházející sezóně pilotů a přípravy jsou v plném proudu. Tvůrci zkrátka nezahálí a už si dokonce našli i novou hlavní hvězdu. Kdo tedy nakonec nahradí “nenahraditelného“ Kiefera Sutherlanda?

Nástupcem Jacka Bauera se od nové řady oficiálně stává Corey Hawkins. Což je jméno, jež vám asi nic neřekne. Nedávno jsme ho ale mohli vidět v rapperském Straight Outta Compton, kde si zahrál samotného Dr. Dre, a mihnul se i v nové řadě Živých mrtvých. Což o to, v hip-hopovém životopisu byl celkem fajn, jako drsňáka likvidujícího teroristy si ho ovšem moc představit nedokážu. V seriálu si střihne roli Erica Cartera, bývalého mariňáka, který se chtěl však usadit se svou ženou a zapomenout na všechny hororové zážitky. Jeho minulost ho ale dohnala a on se musí spojit se starou dobrou CTU, aby zabránil ničivému teroristickému útoku. Uvidíme, co z toho nakonec vyleze. Něco mi ovšem říká, že z této volby fanoušci do stropu příliš neskáčou. Hawkins může zkrátka jedině překvapit, ostatně jako celá nová řada.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace