Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Twin Peaks vítá nové obyvatele


ikona
Spooner
twin peaks
Chystaný návrat uctívané kultovky nabírá čím dál hvězdnější a nadějnější obsazení. 

Že stanice Showtime chystá návrat jednoho z největších televizních klenotů devadesátých let, Městečka Twin Peaks, jste už asi slyšeli. V napjatě očekávané nové řadě se vrátí prakticky celý tvůrčí tým v čele se scenáristou Markem Frostem a samozřejmě i samotným Davidem Lynchem, jenž se chopí režie všech epizod. Jenže slavný experimentátor rozhodně nehodlá lákat jen na comeback slavného seriálu, v němž by měl splnit všechna fanouškovská přání a zodpovědět dlouho očekávané otázky. Tady se totiž bude lákat i na zatraceně nabušené obsazení. Kromě několika starých známých v čele s Kylem MacLachlanem se tak můžeme těšit i na půvabnou Amandu Seyfriend, Jennifer Jason Leigh z tarantinovky Osm hrozných, Petera Sarsgaarda, Lauru Dern či Roberta Kneppera z Útěku z vězení. Prostě hodně silná sebranka, jež teď navíc vítá další dvě zvučné posily.

Do Twin Peaks se totiž nyní stěhuje také australská hvězda Naomi Watts. A to je dost hvězdné jméno na to, aby k této kultovce přilákalo i sérií dosud nepolíbené diváky. S Lynchem už má navíc své zkušenosti. Když spolu pracovali poprvé, vzniklo z toho skvělé Mulholland Drive, které jí v podstatě nastartovalo hollywoodskou kariéru. O její postavě se zatím, jak je na Lynche zvykem, neví prakticky nic. Už teď však od ní očekáváme velké věci. Druhým výrazným nováčkem se pak stává malinko zapadlý drsoň Tom Sizemore, jehož jsme všichni žrali ve válečných vřavách Zachraňte vojína Ryana či Černý jestřáb sestřelen. Pak ale přišla série skandálů, nějaké ty potyčky se zákonem a jeho kariéra je v posledních letech tak trochu v háji. Já osobně bych mu ovšem další velkou šanci přál a doufám, že se této příležitosti v podobě jednoho z nejočekávanějších seriálů příštího roku dokáže chopit se ctí. Návrat do Twin Peaks zkrátka vypadá čím dál lépe, a i moje maličkost, které původní série příliš nesedly, začíná být upřímně sakra zvědavá. Snad tedy Lynch dokáže toto lahůdkové obsazení pořádně využít.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace