Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Agentka Carterová mezi právníky


ikona
Spooner
abccarterconviction
Nad retro comicsovkou se začínají stahovat mračna. A její hlavní hvězda už si vyhlédla nový projekt. 

Seriálová comicsovka Agent Carter o osudech životní lásky Kapitána Ameriky je sice i ve své druhé řadě sympatickou a stylovou jednohubkou, z ratingového hlediska se však jedná o slušné zklamání. Peggy a dekolt Hayley Attwell prostě diváky netáhnou tolik, jak by si seriál zasloužil a sledovanost druhé série je zase o něco menší než loni. Nad případnou třetí řadou proto visí velký otazník a čím dál více se zdá, že zrušení nás po této sezóně nemine. A vědoma si je toho i všemi milovaná Hayley, která už si vyhlídla svůj další televizní projekt.

Ze stanice ABC se ovšem nestěhuje, zahraje si totiž v její právnické novince Conviction. V ní si zahraje nadanou dceru bývalého prezidenta Spojených států jménem…ehm Carter Morrison, která je nucena přijmout roli šéfky v nově vzniknuté jednotce Conviction Integrity Unit. A v té bude muset, společně s elitním týmem právníků a detektivů, vyšetřovat podezřelé případy, u nichž hrozí, že byl za ně odsouzen nevinný. Už podle námětu tak půjde zřejmě o klasický mix kriminálky a dramatu ze soudních síní a dvakrát originálně to zrovna nezní. Televize ABC však úspěšnými Vražednými právy dokazuje, že podobné kousky jim zde jdou docela od ruky a pokud bychom se s neodolatelnou Hayley dočkali něčeho podobného, vůbec bychom se nezlobili. Britskou krásku totiž vidíme všude rádi. Přeci jen bych ji ale raději ještě nějaký ten pátek vídal coby sličnou Peggy.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace