Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Smith chystá geekovskou talk show


ikona
Sam.Vimes
geeking outkevin smith
Režisér a scenárista filmů jako Clerks nebo Chasing Amy připravuje geekovskou talk show. 

Kevin Smith je nejen režisérem a scenáristou takřka kultovních filmů jako Clerks či Hledám Amy, ztělesněním samotného Tichého Boba, autorem comicsů s Batmanem a Daredevilem nebo králem menšího podcastového impéria, ale taky obrovským fanouškem comicsů a filmů jiných tvůrců. Kdo Kevina zná z rozhovorů nebo, ještě lépe, z jeho podcastů, ví že se dokáže až sympaticky hodně nadchnout pro cokoliv comicsového. A to právě bude moci zúročit v připravované noční talk show s pracovním názvem Geeking Out.


Během půlhodiny se vždycky proberou novinky z geekovské části popkultury a dojde i na rozhovory s celebritami nebo segmenty natáčené mimo studio. Smithovým kolegou bude herec Greg Grunberg, jehož si můžete pamatovat třeba jako telepatického policistu Matta z Hrdinů. Vysílat se bude na AMC, která je již 5 sezón domovem jinému Smithovu projektu, reality show Comic Book Men z prostředí jeho vlastního obchodu s comicsy a prvního dílu se dočkáme koncem července k příležitosti největší comicsové události roku, Comic Conu v San Diegu.

---

Vytáhni v hospodě: Dcera Kevina Smithe se jmenuje Harley Quinn Smith. „Chudák dítě a chudák manželka comicsového fanatika,“ asi byste si řekli. Jméno ale vybrala Kevinova žena Jennifer, když jí padlo do oka v jednom z jeho comicsů. A jak je s ním mladá dáma spokojená? S křestním prý velmi, jen uvažuje že by vypustila otcovo „Smith“.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace