Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix a anime od tvůrců Ghost in the Shell


ikona
do_Od
animenetflix
Internetový gigant nás nenechá spát! Co si připravil tentokrát? 

Aktuální trend seriálových novinek je asi takový, že 10% tvoří nezajímavé castingové zprávy týkající se sterilní okleštěné tvorby studií jako je ABC, CBS nebo NBC, dalších 10% vypouští kabelovky typu HBO, Hulu apod. a zbylých 80% obstarává streamovací gigant Netflix. A teď si vemte, že co oznámení, to v drtivé většině polonadšené až nadšené reakce – Skoro. Každý. Den. Pokud teď přemýšlíte, jestli to vážně má znít tak unaveně, jak to momentálně zní, pak věřte, že ano. Zkusme se teď přes tuto lehkou frustraci však přesunout (je dost možné, že jí beztak trpím jen já) a pojďme si říct, o čem to dnes vlastně bude.

Perfect Bones, jak zní název nového projektu, který vzniká pod produkční záštitou Netflixu a studia Production I.G., vypráví o budoucích vědcích, kteří experimentují na dětech za účelem vytvoření perfektních nadpřirozených bytostí, vhodných k válce. Což zní fajn. Studio Production I.G. je navíc mimojiné podepsané třeba pod takovými televizními projekty jako je Attack on Titan, The End of Evangelion nebo dost možná nejznáměji, Ghost in the Shell. Tím posledním byl podle všeho také částečně inspirovaný samotný Matrix. Všechno tedy víceméně kultovní anime, tzn. že o kvalitu se asi netřeba příliš obávat. Režírovat by měl navíc Kazuto Nakazawa, který například dělal na animované sekvenci z Kill Bill: Vol. 1. Pro úplnost pak CEO Netflixu Reed Hastings plánuje novou sérii vypustit do celého světa zároveň – bude se tak dít nejen za účelem propojení fanoušků anime po celé zeměkouli, ale také přiblížení nové politiky společnosti, která se v budoucnosti hodlá ještě více zaměřit na vylepšení žánrové a lokální diverzity všech svých projektů. Pokud tedy stále doufáte v nějaký český seriál od Netflixu, možná se budete moci brzy začít radovat. Do té doby nás ale pravděpodobně čeká ještě zhruba tak tři milióny dalších novinek od této společnosti a to jenom ve zbytku tohoto týdne, tak se na to připravte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace