Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rick a Morty dřív, než jsme čekali?


ikona
do_Od
rick a morty
Kdy k nám z dimenze C-137 (nebo nějaké jiné) přiletí nová řada oblíbeného Ricka a Mortyho? 

Tohle nejspíš čekal jen málokdo. Když před několika málo měsíci končila druhá série populárního a taky naprosto šíleného seriálu Rick a Morty, loučila se se slovy, že další série se dočkáme nejdřív za rok a půl… možná dýl. A taková slova fanoušky samozřejmě příliš nepotěšila, protože jejich oblíbená animovaná dvacetiminutovka se během dvou posledních sezón stala téměř kultovní záležitostí, bez které už člověk nedokáže normálně žít. Teď se ale zdá, že bychom se té třetí řady přece jen mohli dočkat dřív, než jsme si mysleli.

Na nedávném Magic City Comic-Conu se totiž oslavovaný tvůrce Dan Harmon trochu víc rozkecal a mimojiné také odhalil, že novou řadou, která tentokrát bude obsahovat navíc čtrnáct (!) nových epizod, chystají už na konec letošního roku. Zdůraznil přitom, že nic neslibuje, ale nám to takhle bohatě stačí. Koneckonců, lepší nějaké zprávy, než žádné. A co vy, těšíte se? Pokud ano a mezitím hledáte jakousi alternativu k Rickovi s Mortym, doporučujeme tohle – animovaných ujetostí si u nás v poslední době totiž ceníme čím dál víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace