Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co víme o The Defenders?


ikona
Spooner
daredevildefendersiron fistjessicajessica jonesjonesluke cagenetflix
Očekáváná comicsová týmovka je ještě daleko, už se ale o ní dovídáme zajímavé informace. 

Netflixu se v jeho ambiciózních comicsových plánech s Marvelem zatím nebývale daří. Daredevil nás ve své druhé řadě stačil posadit pořádně na zadek a podařilo se jim úspěšně představit i noir ranařku Jessicu Jones. Na podzim pak dorazí ve své sólovce bouchač Luke Cage, jehož na počátku roku 2017 doplní ještě mistr bojových umění a mystických sil, Iron Fist. Celé toto kvarteto následně spojí síly v sérii The Defenders. I když se na první pohled může zdát, že je do ní ještě pěkně daleko, stanice už na ní začíná pomalu ale jistě pracovat. A ven se dostávají první zajímavé střípky.

Natáčení očekávané pecky by totiž mělo začít již na podzim tohoto roku, přičemž s premiérou se předběžně počítá podzim následující. To alespoň potvrdil představitel Daredevila, Charlie Cox, jenž zároveň prozradil, že to bude právě jeho rohatý hrdina, který dá celý tým dohromady.  Je to prý zcela logické vzhledem ke konci druhé řady, v níž si Matt bolestně uvědomil, že na některé věci zkrátka sám nestačí a musí odhodit svou masku vlka samotáře. K boji proti novému zlu proto vyhledá tři mocné společníky. Proti komu budou bojovat, se samozřejmě ještě neví. Vzhledem k druhé sérii Daredevila a faktu, že zájem o účinkování v The Defenders má i představitelka Elektry Elodie Yung, se však nabízí pokračující konflikt s organizací Hand. A ani bych se nedivil tomu, kdyby se po obrovském úspěchu stavil i Punisher. To jsou ovšem už spekulace, které Coxovo prohlášení logicky rozproudilo. Oznámení natáčení comicsové týmovky však znamená i jednu smutnou zprávu. Kvůli většímu zaměření na The Defenders se totiž nejspíš o rok zpozdí nejen návrat Jessicy Jones, ale také třetí série Daredevila. Holt natáčet dva seriály najednou tak trochu nejde a The Defenders mají přednost. Tak snad to delší čekání po nářezové druhé řadě přežijeme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace