Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson, Kurt Russell a Zlatá horečka


ikona
do_Od
kurt russelmel gibsonwestern
Chystá Mel Gibson návrat nejen na plátna kin, ale i do televizních obrazovek? 

O tom, že je Mel Gibson mimo záběry kamer tak trochu docela úplně jiný člověk, než na jakého jsme z jeho nejznámějších filmových rolí zvyklí, se už asi ani nemá cenu bavit. Koneckonců, Hollywood ho kvůli tomu na několik let nevídaným způsobem odepsal a chudák se z toho ještě doteď tak úplně nevzpamatoval. Nicméně je to pořád pan herec a zbavit se ho tak definitivně, by asi přece jenom byla celkem škoda. A je si toho nejspíš vědom i on sám, proto se taky v posledních letech držel stranou, netropil scény, s pečlivostí si opatrně hledal cestičku zpátky tím, že hrál v menších filmech, pomáhal kde to šlo a nyní to vypadá, že je konečně připravený, se zase představit zpátky mainstreamovému publiku. Časy se ale změnily a co dřív šlo pouze úlohou ve kvalitním a výdělečném filmu, lze nyní ještě snadněji a lépe v televizi. A přesně tímhle způsobem to teď taky zkusí.

Napíše si a natočí totiž vlastní seriál The Barbary Coast o průběhu Zlaté horečky, která se odehrávala v roce 1849 v Kalifornii. Samozřejme si zahraje i jednu z hlavní rolí a tady už to začíná být zajímavé. Vedle něj se totiž objeví také Kurt Russell a… Kate Hudson. Ok, pro mnohé to teď možná zase přestalo být zajímavé, ale vraťme se zpátky k tomu pozitivnímu. Žánr western, vousy Kurta Russella, Gibson za kamerou i před ní. Za mě dobrý. O příběhu se aktuálně nic moc neví, ale měl by prý vycházet ze stejnojmenné knihy Herberta Ashburyho, který mimojiné napsal i knižní předlohu k filmu Gangy v New Yorku. Momentálně za projektem stojí produkční společnost Entertainment One, která hodlá seriál v nejbližší době nabídnout většině kabelovek a streamovacích služeb. Tak uvidíme, kdo se toho nakonec ujme a jestli nám přibude i pár dalších důvodů, proč se začít těšit.

Vytáhni v hospodě: Kate Hudson je nevlastní dcerou Kurta Russella. A to je nejspíš taky jediný důvod, proč tuhle roli dostala.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace