Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude se Supergirl stěhovat?


ikona
Spooner
supergirl
Dočká se seriálová sestřenka Muže z oceli vůbec druhé série? A kde ji vůbec uvidíme? 

Comicsová Supergirl má svou první sérii už pár dní za sebou. I když šlo spíše o úsměvnou guilty pleasure, jež se na kousky typu Flash a Agenti SHIELD příliš nechytala, fanoušků si, zejména kvůli supercute Melisse Benoist, našla celkem dost a patří mezi ty sledovanější comicsové seriály. Jenže se bohužel usídlila na nejsledovanější stanici CBS, která je zvyklá na něco větší čísla sledovanosti než jen šest až sedm milionů diváků za díl. Produkce seriálu navíc není nejlevnější a jedna epizoda je údajně přijde na zhruba 3 miliony dolarů, takže se při i celkem slušné sledovanosti comicsárna zrovna dvakrát nevyplatí. Tamní kravaťáci se proto aktuálně rozhodují, co se Supergirl dál. Budou riskovat budoucí průser, nebo zklamou solidní zástup fanoušků? Zdá se, že se jim začíná rýsovat celkem logické řešení.

V kuloárech se totiž spekuluje, že se seriál zkrátka přesune na sesterskou stanici, teenagerskou CW.  Tedy do domova úspěšného Arrowa, rychlíka Flashe a Legends of Tomorrow. Což by dávalo perfektní smysl. Nejen, že Supergirl pochází stejně jako zmiňované kousky od tvůrce Grega Berlantiho a s Flashem už si stačila Kara střihnout příjemný crossover, ale navíc by zde cílila na to správné publikum. Fanoušky by zde potom nejspíš neztratila, protože tamní comicsové fláky ve sledovanosti prakticky neklesají a diváci CW patří mezi hodně věrné. Přesunu Supergirl zkrátka hraje prakticky všechno do karet a tvůrcům by to otevřelo dveře i k mnohem častějším crossoverům. V případě přestěhování seriálu by však údajně došlo i k razantnímu seškrtání rozpočtu. Uvidíme, jak tato situace nakonec dopadne a zda budeme Supermanovu sexy sestřenku potkávat i nadále. Dozvědět bych se to měli v následujících týdnech, kdy CBS ohlásí svůj program pro podzimní sezónu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace