Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Atmosférický Outcast


ikona
Spooner
deadoutcastwalkingzivi
Hororová novinka od tvůrce Živých mrtvých už klepe na dveře a připomíná se parádní upoutávkou. 

Tohle vypadá čím dál zajímavěji. Novince Outcast, jež adaptací dalšího z comicsů oblíbeného Roberta Kirkmana, autora Živých mrtvých, jsem zpočátku nevěnoval příliš pozornosti a vlastně jsem nějak očekával jen typickou duchařskou nudu. Stanice Cinemax se mě ale snaží přesvědčit o opaku a docela se jí to daří. Po řadě atmosférických teaserů se tak nyní dočkáváme konečně plnohodnotného traileru, jenž nám konečně poodhalí i něco málo z příběhu. Kromě hlavního hrdiny, jenž byl v minulosti posednut ďáblem a stále bojuje se svou minulostí, se tak podíváme i do města, které ohrožují temné síly. A právě titulní postava se jim musí postavit.

To všechno je nám pak naservírováno v řemeslně precizním traileru s parádní atmosférou i slušnou porcí hororových a krvavých výjevů, které zde navíc parádně fungují. Jen s tou hudbou si mohli tvůrci malinko pohrát a ne používat už malinko ohraný hudební podkres. Ano, pořád se z toho může vyklubat průměrná duchařina, tato výborná práce ovšem láká na pořádně atmosférický žánrový kousek. Snad tedy Cinemax nezklame.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace