Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se dalších Akt X?


ikona
Spooner
aktaakta xfiles
Vrátí se Mulder se Scullyovou v již jedenácté řadě?  

Očekávaný a fanoušky doslova vymodlený návrat Akt X měl být jednou z televizních událostí tohoto roku. Jenže nakonec to vypadá, že u mnohých bude spíše atakovat kolonku největšího zklamání. Šestidílná desátá řada totiž sklidila, hodně mírně řečeno, rozporuplné reakce. Tvůrce Chris Carter si zkrátka zrovna nevybral nejlepší scenáristickou chvilku a fanoušků, jež by byli opravdu spokojení, moc nebylo. Stanice FOX si ovšem návratem slavné pecky připsala podle očekávání divácký hit a závěrečných cliffhanger dával tušit, že se s Mulderem a Scullyovou nevidíme naposledy. A návrat populárních agentů se opravdu chystá. Jen si na něj ještě nějaký pátek počkáme.

Stanice FOX totiž nyní potvrdila, že s další řadou rozhodně počítá a na palubě zůstavá Carter i ústřední herecké duo. Do oficiálního oznámení produkčních prací nám ovšem zbývá ještě dlouhá cesta. Stejně jako v případě předchozí série je totiž údajně složité uspořádat pracovní diáře všech zúčastněných, a tak se musí zkrátka počkat na ten správný čas, kdy budou mít hlavní trojice konečně volno. Televizní hlavouni tak počítají, že ofiko oznámí další řadu příští rok a jedenácté mysteriózní štace bychom se tak mohli dočkat někdy během seriálové sezóny 2017/2018. Může to být ale klidně ještě o něco déle. S dalším návratem seriálové klasiky se každopádně počítá a Mulder se Scullyovou ještě rozhodně neřekli poslední slovo. Otázkou zůstává, jestli jsou na další pokračování fanoušci po této sezóně ještě vůbec zvědaví. Těšíte se na další sérii, nebo by podle vás měla zůstat tato klasika už navždy spát?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace