Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: FOX


ikona
Spooner
bauerfoxlethal weaponserialysmrtonosná zbraň
Seriálová Smrtonosná zbraň i Vymítač ďábla, nebo reboot 24 hodin. Stanice FOX nás hodlá pekelně trápit! 

Je to jen pár dní, co jsme si shrnuli seznam obnovených a zrušených seriálů končící seriálové sezóny a pětice celoplošných stanic nám v těchto dnech už představuje své napjatě očekávané novinky. A že je těch nových projektů zase požehnaně. Najít mezi nimi ovšem jasný hit a pořádnou pecku bude ale nejspíš docela fuška. Nejlépe tomu napovídá chystaná nabídka stanice FOX, kterou si dneska probereme. Tamní hlavouni si totiž nejspíš řekli, že chtějí naštvat i zbytek svých diváků, a přichází s porcí televizních verzí filmových klasik i návratů osvědčených značek. Fanoušci původních kousků z toho ovšem mít radost rozhodně nebudou. Ostatně, podívejte se na jejich otřesné menu, plné znásilňování slavných titulů, sami.

24: Legacy - A začneme rovnou mou největší noční můrou. Legendárních 24 hodin patří mezi mé největší srdcovky a zároveň mezi největší hity stanice FOX. A jelikož Kieferu Sutherlandovi se do další série už nechtělo, rozhodli se producenti pro to nejhorší možné řešení, reboot s novým hrdinou a kompletně obměněným obsazením. A bohužel to vypadá naprosto příšerně. Seriál nemá s původním seriálem kromě názvu naprosto nic společného, příběh i akce zatím vypadají nudně i lacině, a Kieferův nástupce snad ani nemohl být více nesympatický. Tohle zkrátka vypadá na solidní průser, jimž si koledují producenti o mučení od samotného Jacka.

APB – Nová kriminálka, v níž se slavný miliardář a technologický génius rozhodne po nevyřešené vraždě nejlepšího přítele vytvořit ze svých vlastních peněz revoluční technologii na dopadení zločinců a používat ji na problémovém okrsku. Jeho novinky a metody se ale nebudou zrovna dvakrát líbit všem policistům.

The Exorcist – Seriálový remake hororové klasiky Vymítač ďábla, v níž bude…no, vždyť to všichni dobře známe. Pilot děsivého příběhu dvou kněží a jedné rodinky si pak natočil Rupert Wyatt. Upoutávka nevypadá nejhůře. Jen mi nejde sakra do hlavy, jak může tento příběh fungovat natažený v seriálovém formátu.

Lethal Weapon – Riggs a Murtaugh jsou konečně zpátky! Jenže bohužel ve verzi, kterou nechtěl nikdo nikdy vidět. Slavné postavy totiž tentokrát fasují tváře ne příliš známého Claynea Crawforda a Damona Wayanse. Základ i problémy postav zůstávají stejné, místo akční klasiky ovšem dostáváme rutinní detektivku, jež má do stylovosti a povedeného humoru daleko. Otřesný a vlastně i dost smutný trailer by si pak měl každý fanda pouštět jen na vlastní nebezpečí.

Making History – Celkem slibný sitcom, v němž profesor a neoblíbený nerd Dan objeví stroj času a použije ho k tomu, aby v osmnáctém století sbalil holku. Zamiluje se ovšem do nesprávné dívky a svými činy zde může nenávratně změnit historii. Požádá proto v současnosti o pomoc svého kamaráda, učitele historie Chrise, aby s ním mohl dát minulost zase do pořádku. Novinky se coby producenti ujala populární dvojice Chris Miller a Phil Lord, tvůrci 21 Jump Street a Lego příběhu.

The Mick – Komedie o titulní, malinko nezodpovědné a svéhlavé, ženě, která si jede od své sestry a jejího milionářského manžela po letech půjčit peníze. Místo toho jí však zůstane na krku trojice rozmazlených dětiček. Její ségra s manžílkem je totiž obviněna z tučných podvodů a ona se mezitím musí starat o jejich potomky. Péče o tři dětičky však nebude pro tuto ženu nic jednoduchého. Život v nekonečném luxusu jí na druhou stranu nijak nevadí.

Pitch – Drama o vůbec první ženě, které se podaří dostat do hlavni baseballové ligy. Prorazit mezi mužskou konkurencí, v níž navíc coby ženská není zrovna vítána, ovšem nebude dvakrát jednoduché. Uff.

Prison Break – Návrat slavného seriálu, v němž se tentokrát bude dostávat z vězení údajně mrtvý Michael Scofield. V útěku mu pak bude pomáhat samozřejmě brácha Lincoln, osudová láska Sara i kupa starých známých. Trailer na tuto zbytečnost jsme si už stačili probrat zde.

Shots Fired – Limitovaná série pojednávající o vyšetřování policejní akce, při níž černošský policista zastřelil neozbrojeného bílého studenta. Jednalo se o nehodu, nebo o vraždu? Čeká nás i přes nudnou ukázku povedené drama? A vážně Helen Hunt tak strašně zestárla?

Son of Zorn – Seznamte se s Zornem, obráncem bájné Zephyrie a dobyvatelem kmenů Agonu, jenž se po letech válčení rozhodne usadit a zlepšit vztahy s dospívajícím synem a bývalou manželkou. Háček je však v tom, že Zorn je na rozdíl od ostatních animovaný. Již na první pohled švihlá a ulítlá záležitost je díky nahláškovanému traileru a originálnímu nápadu asi jedinou zajímavou novinkou studia FOX. A není žádným překvapením, že ji mají zase na starosti Phil Lord s Chrisem Millerem.

Stars – Nové hudební drámo od tvůrce megaúspěšného Empire o třech mladých talentovaných zpěvačkách, jež se snaží prorazit v drsném showbyznysu. A bude u toho hodně písniček, slziček a také korpulentní Queen Latifah. Tohle jde asi absolutně mimo nás. Jen by mě zajímalo, proč se tu sakra objevuje i Lenny Kravitz.

Tak co, zaujalo vás z této nabídky vůbec něco?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace