Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Fargo nabírá obsazení


ikona
do_Od
ewan mcgregorfargofx
Kdo po Martinu Freemanovi a Patricku Wilsonovi přecezme stráž nad mrazivou Minnesotou? 

Filmové Fargo je dodnes považováno za jeden z nejlepších filmů, které bratři Coenové za ta léta natočili a právem jde i o takový malý krvavý kult. Logicky, když tedy přišla poprvé kabelovka FX s nápadem, natočit na ty samé motivy televizní seriál, obočí mnohých fanoušků původního filmu se mírně zvedlo. Pak ale do hlavních rolí byli obsazeni Martin Freeman a Billy Bob Thorton a my po pár týdnech usedli k první epizodě no a zbytek už je historie. První řada této antologie byla jednoduše naprosto super, herecký ansábl předváděl neuvěřitelné věci a celá věc se zkrátka hrozně moc povedla. S tou druhou už to bylo malinko jiné, názory se různí, pořád se ale většina lidí shodne, že šlo opět o vysoký nadprůměr a velké díky patří zase nepřekvapivě silnému hereckému obsazení. No a teď, když jsme se dozvěděli, že se nám už nějaký ten pátek kutí třetí série, přišel čas, oznámit první hvězdu. A kdo že jí nakonec bude?

Hlavní role, resp. rovnou dvojrole, se ujal britský herec a velký sympaťák, Ewan McGregor. Toho můžete znát třeba z filmů jako je Moulin Rouge, Perfect Sense nebo Big Fish, anebo díky jeho nejslavnější roli, ve které si zahrál učitele a mentora Anakina Skywalkera, mladého Obi-Wana Kenobiho. Teď si ovšem zahraje rovnou celou bratrskou dvojici, ve které je jeden z bratrů realitní magnát, hezoun a otec od rodiny a ten druhý je vyhul, otloukánek a černá ovce rodiny, s obří rostoucí záští vůči jeho vlastnímu bratrovi. Ústřední konflikt je tedy asi jasný, McGregor by snad neměl mít žádný problém si s podobnými dvěma rolemi poradit a nám nezbývá, než čekat, až nám tvůrci oznámí i zbytek obsazení. Nebo ještě líp, vypustí do světa rovnou nějaký ten trailer. Protože i přes relativně vysoké zklamání ze druhé řady (čistě subjektivní), se na tu třetí poměrně dost těším. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. Co vy, viděli jste obě řady Farga? Bavilo? Dejte vědět v diskuzi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace