Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co dál se špionážním Homelandem?


ikona
do_Od
homelandshowtime
Okolo čeho se bude točit nový Homeland? A kdo všechno se v něm vrátí? 

Homeland si v posledních dvou řadách prošel hned celou řadou změn. Spolu s odchodem jedné z hlavních postav se seriál přesunul nejen pryč z prostředí Langley a Spojených států amerických obecně, zároveň ale opustil formát jednoho dlouhého příběhu a vydal se cestou víceméně uzavřených sérií. V té čtvrté jsme se tak podívali na Blízký východ, užili si válku proti terorismu hezky zblízka a na konci jen stěží sbírali brady z podlahy. V páté jsme se potom přesunuli do Berlína, kde si Carrie chtěla vyzkoušet jaké to je vést normální život, předtím než ji události rozpoutané zásadním únikem tajných informací donutily znovu rekrutovat jejího parťáka Quinna a přijít celé věci na zoubek. Nakonec z toho byla pěkná evropská odbočka, ve které se možná až příliš živě tvůrci pokusili zobrazit realitu hrozby terorismu uvnitř evropských velkoměst. Nakonec to ale vyšlo a i přes pár zakopnutí se fanoušci opět dočkali povedené televizní zábavy. A co dál?

Dál už víme, že se Carrie vrátí domů. Tedy skoro, podíváme se totiž do New Yorku. Pokud jste čekali, že vám nyní ve stručnosti shrnu celou zápletku nadcházející řady, pak vás zklamu. Jako obvykle toho totiž tvůrci opět příliš nesdělili, víme tak jen to, že nemáme čekat další verzi 11/9, jelikož už něco podobného bylo zpracováno mockrát a proto je to příliš nelákalo. Co ale víme určitě je, že se vrátí nejen Carrie spolu se Saulem, ale také i tajemný Quinn. S ním to na konci páté řady sice nevypadalo nijak extra dobře, nic ale nebylo řečeno definitivně a vzhledem k oblíbenosti této postavy je možná i logické, že si ji scenáristé ještě minimálně na jednu další řadu chtěli ušetřit. Poslední dobrou zprávou pak je, že byl seriál nedávno prodloužen hned o dalších dvě série. Co nás naopak ale příliš netěší je fakt, že té šesté se nakonec dočkáme až v lednu 2017. Tak snad to do té doby bez Carrie a spol. vydržíme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace