Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Supergirl přivítá Supermana


ikona
Spooner
supergirl
Žena z oceli se stěhuje na jinou stanici. A pomůže jí zde její legendární bratranec. 

Se Supergirl to bylo v její první sezóně docela divoké. Kvality tohoto kousku se pohybovaly spíše na poli guilty pleasure zábavy. I když si pak seriál díky své cheesy atmosféře a cute Melisse Benoist našel hodně fandů, sledovanost byla na poměry stanice CBS nízká. Hrdinná Kara se tak ve své druhé sérii přestěhuje na sesterskou, a co se týče sledovanosti mnohem vstřícnější, CW. Tedy do domova dalších DC kousků od tvůrce Grega Berlantiho, Arrowa, Flashe a Legends of Tomorrow. Jenže tvůrci tímto přesunem ještě rozhodně nemají vyhráno a musí se pokoušet nalákat diváky za každou cenu. A nyní proto vytáhli ten největší trumf, samotného Supermana.

Ano, Muž z oceli se po několika mírných náznacích v seriálu konečně objeví a to minimálně v jeho úvodních dvou epizodách. Henry Cavilla ovšem logicky očekávat nemůžeme, a tak nyní tvůrci momentálně pilně hledají charismatického herce, jenž si tentokrát obleče rudý plášť. Ještě během minulé sezóny přitom tvůrci prohlašovali, že nemají práva, aby mohli nejslavnějšího hrdinu od DC takto použít. To se však evidentně změnilo a Berlanti a spol. neskrývají své nadšení. A něco mi říká, že v případě úspěchu budeme Clarka Kenta v seriálech od CW potkávat častěji. Comicsové univerzum teenagerské stanice tímto totiž lapilo zásadní comicsový úlovek. Fandové už nyní polemizují, zda se ho nakonec nedočkáme i během chystaného televizního mega crossoveru, v němž mají spojit síly všichni hrdinové od CW, tedy Supergirl, Flash, Arrow i cestovatelé časem z Legends of Tomorrow. Na druhou stranu, kdyby jim přispěchal na pomoc sám Kal-El, crossover by asi skončil hodně rychle. Uvidíme tedy, jaké budou další tvůrčí plány, a jestli tento super doping Supergirl opravdu pomůže.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace