Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čeká nás návrat Jacka Bauera?


ikona
Spooner
bauerfoxsutherland
Objeví se nakonec Kiefer Sutherland v chystaném rebootu 24 hodin? 

Legendární akční seriál 24 hodin se už za pár měsíců ukáže s další řadou. Jenže jelikož už se Kiefer Sutherland nenechal ukecat k návratu do kůže nezastavitelného Jacka Bauera, dočkáme se kompletního rebootu s názvem 24: Legacy s neokoukanými postavami a novým hlavním hrdinou s tváří Corey Hawkinse ze Straight Outta Compton. Jenže první ukázka vypadala docela děsivě a fanouškovská očekávání klesla na minimum. A producentům to nejspíš došlo, a kvůli aspoň menšímu odvrácení hrozící katastrofy nejspíš nastává další kolečko ukecávání Kiefera Sutherlanda.

Hlavní producent Howard Gordon totiž nyní prohlásil, že Bauer podle něj rozhodně neřekl poslední slovo a rád by, kdyby se se svým nástupcem dříve či později střetl. Podle zákulisních informací pak přitom tak trochu počítá s tím, že by se nejslavnější ničitel teroristů mohl vrátit ještě v druhé polovině nadcházející sezóny. Scenáristé už údajně mají připravenou i zápletku, která by ho na několik epizod vrátila do hry. Žádné oficiální jednání se Sutherlandem, jenž u seriálu stále figuruje jako producent, ale prý ještě nezačalo a jde zatím jen o plány, a možná i motlitby tvůrců. Sutherlanda budeme navíc od podzimu vídat v nejnadějnější novince stanice ABC, Designated Survivor, takže by se mohl vrátit jen na pár epizod ve vedlejší roličce. Scenáristé pak údajně počítají i s tím, že by do hry vrátili i další staré známé. Uvidíme, jak nová série, v níž možná tvůrci malinko tápou, nakonec dopadne. Já bych si dal však raději další, klidně závěrnou, sérii pouze s Jackem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace