Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přijde Top Gear o dalšího moderátora?


ikona
Spooner
top gear
Automobilová show možná přijde po Evansovi o další tvář? 

Zdá se, že ještě před lety všemi milovaný Top Gear zažívá v posledních měsících opravdu temné časy. Nedávno ukončená série s novými moderátory se musela potýkat s velkou vlnou kritiky i diváckým nezájmem, který vyvrcholil nejmenší sledovaností show za posledních více než čtrnáct let. A tento propadák si samozřejmě brzy vybral svou oběť, když z pořadu po pouhé jedné sérii odešel mnohými nenáviděný Chris Evans a pozici lídra po něm převzal mnohem oblíbenější Matt LeBlanc. Jenže jak se zdá, tak ani po odchodu necharismatického moderátora nebudou mít producenti klid a je dost možné, že si brzy sbalí kufry další jejich tvář. Jen tentokrát ze zcela jiného důvodů.

Potenciálním dalším odpadlíkem totiž možná bude čím dál populárnější Chris Harris, britský novinář a velký automobilový nadšenec, u něhož se dá jako o jednom z mála z nového týmu říci, že kárám opravdu rozumí a umí to navíc správně prodat. Společně s Matt LeBlancem je pak fanoušky považován za jeden z mála světlých bodů nové řady. A za svůj talent a stoupající popularitu byl na BBC odměněn vlastním pořadem. Jeho automobilová show jednoduše nazvaná Chris Harris on Cars bude vycházet z jeho populární série na Youtube a moderátor nám v ní samozřejmě představí ty nejnovější a nejvíc cool káry. A aby toho nebylo málo, první díl už byl na BBC America v tichosti odvysílán 11. července.

Moderátor Top Gearu se tak dočkal vlastního pořadu a fanoušci proto začínají spekulovat, zda se opravdu neblíží jeho odchod z legendární show. To hlavouni z BBC odmítají a tvrdí, že jeho vlastní pořad nebude mít na jeho závazky k Top Gearu žádný dopad a měli bychom ho vídat v obou pořadech. Jenže je jen otázkou, zda bude Chris natáčení obou show pro BBC stíhat a nedá nakonec přednost svému srdcovému projektu z jeho youtuberského kanálu. Harrisova popularita navíc pořád slušně roste a je možné, že se bez Top Gearu obejde a v klidu sám utáhne jeho menší konkurenci. Uvidíme tedy, jak to tedy nakonec celé dopadne a zda se během následujících měsíců rozloučíme s další tváří Top Gearu. Harrisově nové show by se ale možná zasloužilo věnovat pozornost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace