Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O kom bude nový Star Trek?


ikona
Spooner
discoverystar trek
Nový seriál ze světa legendární sci-fi se pomalu blíží. Kdo bude tvořit jeho novou posádku? 

Třetí filmové dobrodružství slavného Star Treku si po celém světě pomalu odbývá svoji premiéru, a tak je na čase pomalu věnovat pozornost novému chystanému seriálu z těch nejhlubších koutů vesmíru. Chystaná novinka se bude jmenovat Star Trek: Discovery a pro internetovou službu CBS All Access ji má pod palcem tvůrce seriálového Hannibala či chystaných Amerických bohů, Bryan Fuller. Ten konečně prozradil, do jakých časů se ve slavných vesmírných dobrodružstvích podíváme. Nový seriál by se tak měl odehrávat zhruba deset před klasickými televizními příběhy kapitána Kirka, Spocka a spol. a měla by tak být příběhovým můstkem mezi klasickým seriálovým Star Trekem a prequelem Enterprise. A nyní už navíc zhruba víme, koho potkáme v nové posádce.

Hlavní postavou seriálu totiž tentokrát nebude hrdinný kapitán, ale překvapivě se bude jednat o ženu. To by ještě samo o sobě nebylo u Star Treku nic nového, mělo by se však jednat o Afroameričanku či ženu hispánského původu. Hlavní hrdinka navíc nebude, jak jsme u této značky většinou zvyklí, kapitánkou a bude se nejspíš jednat o něco menší šarži, či možná dokonce o někoho “zvenku“. Ostatně, sám Fuller uvedl, že by chtěl posádku Hvězdné flotily ukázat z jiných úhlů pohledu, a tak se tentokrát dočkáme také nižších hodností. Tím ovšem novoty ve slavné značce nekončí. Také u nového televizního Star Treku nás prý čeká velmi rozmanitá posádka, která se bude skládat ze sedmi ústředních postav a nebude chybět několik mimozemských ras (měl by mezi nimi být i Klingon), ani již dříve potvrzená LGBTQ postava. Další výlet Hvězdné flotily zkrátka začíná nabírat konkrétní obrysy a již brzy si ke spekulované posádce zřejmě budeme moci dosadit i konkrétní tváře. Natáčení by totiž mělo začít za dva měsíce. Tak uvidíme, zda se Fullerovi podaří uctívanou sci-fi klasiku v bedně zase pořádně oživit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace