Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Král Artuš mezi policajty


ikona
Spooner
artušcamelot
Legendární příběh se dočká moderního seriálového hávu. A nás to bude nejspíš dost bolet. 

Upřímně, jestli některou stanici považuju v poslední době opravdu za zoufalou a nenápaditou, tak je to kanál FOX. Kdysi úspěšná továrna na seriálové hity se totiž v posledních letech zmůže jen na parazitování na slavných filmových značkách či překroucení známých látek do rutinní a ničím zajímavé kriminálky. A většinou z toho vzniknou zívačky, u nichž diváci usínají a jen zřídka přežijí první sezónu. Ostatně, zbytečnosti typu Minority Report, Houdini and Doyle, Smrtonosná zbraň nebo Lucifer mluví za vše. Jenže to lenivým kravaťákům z FOXu evidentně nestačí a svým nudným manuálem na obyčejnou krimi hodlají zprznit další slavnou látku.

Ano, z názvu jste asi správně pochytili, že tentokrát tento osud potká samotného krále Artuše a jeho bandu od kulatého stolu. V novince Camelot se ovšem bájný rytíř podívá do moderního Manhattanu a místo meče bude disponovat sprejerským náčiním. Ano, slyšíte dobře. Z Artuše se totiž v novém zpracování stane borec přes graffiti Art, jenž bude muset spojit síly se svým kámošem Lancem a svou bejvalkou, a zároveň policistkou, Gwen, aby společně porazili znovuprobuzené prastaré síly. A zrovna Art je jediným, kdo může tyto zlé síly zastavit. Tvůrci pak i přes zjevné nadpřirozeno popisují svůj kousek jako policejní procedurálku. A já mám při čtení synopse pocit, jako by šlo jen o ujetý skeč ze stáje Monty Pythonů. Jenže tohle myslí bohužel u FOXů absolutně vážně a já už se nyní začínám bát, jakou “bombu“ si pro nás tamní kravaťáci připraví příště.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace