Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel chystá teenagerské Avengers


ikona
Spooner
marvelwarriors
Comicsová stáj chystá další týmovku. A to s dosti netradiční hrdinkou. 
Zatímco na filmovém poli slaví Marvel jeden úspěch za druhým, na tom seriálovém to slavnému studiu vychází tak napůl. Spolupráce s Netflixem jim sice šlape na jedničku, projekty na v podstatě domovské stanici ABC se ale jenom trápí. Agenti SHIELD sice brzy vstoupí už do své čtvrté sezóny, neustále ale musí bojovat s odlivem diváků, Agentka Carterová to pak právem zabalila už po bídné druhé řadě a spin-off Agentů, Most Wanted, se pro změnu nedostal ani přes fázi pilotů. Jenže ani přes tyto nezdary to Marvel se stanicí ABC nevzdává a chystají další ambiciózní novinku.

 

A tentokrát si vezmou na paškál rovnou comicsovou týmovku New Warriors, což je v populárních sešitech v podstatě juniorská obdoba Avengers, jen je tentokrát složena z mladistvých superhrdinů. Jaké comicsové charaktery v případném seriálu potkáme, ještě ale není úplně jasné. Prozatím byl totiž potvrzen pouze jeden člen této sestavy, mladá Squirrel Girl. A jak vám asi došlo, tak hrdinka, civilním jménem Doreen Green, disponuje kromě nadpřirozené rychlosti a síly také schopností mluvit s veverkami. Pokud vám pak tohle přijde na seriálovou týmovku už přeci jen malinko přitažené za vlasy, mohu vás trošičku uklidnit. Novinka je totiž plánovaná jako klasický půlhodinový sitcom, takže se tahle marvelovka asi nebude brát zrovna vážně. I přesto mi to však na poměry současné ABC zní až příliš divoce a nejsem si jistý, zda u nich může v současnosti podobná látka uspět. Rád se ovšem nechám překvapit. 


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace