Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Meryl Streep hipísačkou


ikona
Spooner
abramsstreep
Herecká legenda a oblíbený J. J. Abrams spojí síly v sakra zajímavé televizní minisérii. 

Něco mi říká, že takhle novinka ani ten tradiční úvodní popisný odstavec ani nepotřebuje, takže to vezmeme fofrem. Meryl Streep – herecká legenda, držitelka několika Oscarů, která má další nominace otravně předplacené až do konce života. J. J. Abrams – jeden z nejlepších režisérů současnosti, tvůrce nových Star Wars i Star Treků, seriálový guru stojící za mnoha kultovkami. A právě tyto dvě velká jména nyní spojí síly a vydají se spolu nečekaně do bedny.

Zde chystají hodně lákavou minisérii The Nix, podle knižní senzace poslední doby The Nix od Nathana Hilla. Děj nás zavede do šedesátých, kde si Meryl Streep zahraje malinko přestárlou hipísačku, která se dostane do centra mediálního dění poté, co hodí kameny po kontroverzním kandidátovi na prezidenta. Na scénu pak přichází její odcizený syn, profesor a snaživý spisovatel, který se musí vykoupit z dluhu tím, že o své matce napíše ostře kritický portrét. Meryl Streep pak už v minulosti díky brilantní minisérii Andělé v Americe ukázala, že ani skvěle znějící televizní projekty jí nejsou cizí. Už teď je tedy tak nějak jasné, že si Meryl za pár let ke svým třem tisícům nominacím na zlatého plešouna připíše i nominaci na Emmy. O unylou adaptaci útočící lacině na ceny by se však tentokrát jednat nemuselo. O to by se měl postarat sám Abrams, jenž tentokrát nebude pouze produkovat, ale měl by dokonce zrežírovat několik epizod. Očekávání jsou zkrátka už teď veliká a asi je jen otázkou času, než se projektu ujme HBO, Netflix či jiný špičkový televizní hráč.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace